FőoldalÜzletAz ABB felvásárolja a GE Industrial Solutions üzletágát
2017. szeptember 28., csütörtök ::

Az ABB felvásárolja a GE Industrial Solutions üzletágát

2,6 milliárd USD vételi árat fizet a villamos energetikai megoldásokat szállító üzletágáért

A tranzakció részeként – az átfogó értékteremtés elősegítése érdekében – az ABB és a GE a GE Industrial Solutions termékeit, valamint a GE által jelenleg vásárolt ABB termékeket érintő, hosszú távú, stratégiai kapcsolat kialakításában állapodott meg. Ulrich Spiesshofer, az ABB vezérigazgatója szerint „A GE Industrial Solutions felvásárlásával megerősítjük második helyünket a villamos energetikai rendszerek globális piacán, és tovább javítjuk hozzáférésünket a vonzó észak-amerikai piachoz”

A GE Industrial Solutions jól megalapozott ügyfélkapcsolatokkal rendelkezik több mint 100 országban, jelentős kiépített bázisa pedig az ABB legnagyobb piacának számító Észak-Amerikában a legkiterjedtebb. A GE Industrial Solutions központja Georgia állam fővárosában, Atlantában található.

A GE Industrial Solutions az ABB Energetikai Termékek divíziójába fog beépülni. A fúziót követően a divízió egyedülálló globális portfólióval és átfogó kínálattal tudja majd kiszolgálni vevőit Észak-Amerikában éppúgy, mint világszerte. A vevőknek komoly előnyöket biztosítanak majd az ABB innovatív technológiái, az ABB Ability digitális kínálata, valamint a GE Industrial Solutions kiegészítő megoldásai és piaci kapcsolatai. Az akvizíció hosszú távú jogot biztosít a GE-márkanév használatára is. Az ABB átveszi a GE Solutions vezetői csapatát, és számít a tapasztalt értékesítési szakembereinek jövőbeni munkájára is.

Az ABB Energetikai Termékek divíziója a viszonteladók és a végfelhasználók globális hálózatán át naponta több mint 1,5 millió terméket szállít ügyfelei számára világszerte. Az Energetikai Termékek divízió kis- és középfeszültségű termékek és megoldások széles választékával segíti elő, hogy a villamos energia biztonságosabban és intelligensebben juthasson el az alállomástól a fogyasztó csatlakozóaljzatáig.

Forrás

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény