FőoldalÜzletA Huawei az IFA 2016-on
2016. szeptember 02., péntek ::

A Huawei az IFA 2016-on

A Huawei nova és a Huawei nova plus okostelefon kiemelkedő dizájnnal és kamerával érkezik, míg a kiváló hangzású MediaPad M3 táblagépet a világszerte elismert HARMAN International közreműködésével tervezte a gyártó

Huawei nova és nova plus

A Huawei fogyasztói üzletága a berlini IFA (Nemzetközi Szórakoztatóelektronikai és Háztartási Gép Vásár) szakkiállításon mutatta be új okostelefon sorozatának első két készülékét: a Huawei nova és Huawei nova plus telefonokat. A készülékek októbertől lesznek elérhetők arany, ezüst és szürke színekben, több mint ötven országban és régióban 399 eurós, illetve 429 eurós árakon. Magyarországon a Huawei nova sorozat várhatóan leghamarabb október végétől lesz elérhető. Az új nova sorozat mellett a Huawei bejelentette, hogy a díjnyertes Huawei P9 új színekben is elérhetővé válik.

“A Huawei felismerte, hogy azoknak a felhasználóknak, akik nagyon elfoglalt, rohanó életet élnek olyan okostelefonra van szükségük, amely ezzel lépést tud tartani. A Huawei nova és Huawei nova plus okostelefonokat is ennek szellemében terveztük.” – mondta el Richard Yu, a Huawei fogyasztói üzletágának vezérigazgatója.

A készülékek bemutatóján a berlini Velodromban Richard Yu-hoz a világhírű divatblogger, Xenia is csatlakozott, aki kiemelte a nova készülékek remek kameráját is az elegáns dizájn mellett.

Ergonomikus tervezés

A Huawei nova ívelt felületeivel és 5-inches képernyőjével, kompakt dizájnjával kényelmesen illeszkedik a felhasználó kezébe, lehetővé téve az egykezes használatot is. A készülék ívelt dizájnját a modern építészet letisztult formái ihlették, fémből készült hátlapját homokfúvásos eljárással csiszolták.

Fantasztikus kamera

Napjaink okostelefon használói olyan készülékre vágynak, amellyel bárhol, bármikor megörökíthetik és megoszthatják életük pillanatait. A Huawei nova 8 megapixeles előlapi kamerájával tulajdonosa kedvezőtlen fényviszonyok között is remek szelfiket készíthet. A kamera Smink és Szépítés funkciókat is kínál, amelyek segítenek, hogy az arcunk bőrhibái ne kerüljenek a fényképre.

A Huawei nova 12 megapixeles hátlapi kameráját, olyan széleslátószögű lencsével és képszenzorokkal látta el a gyártó, amelyek lehetővé teszik a jó fotók készítését rossz fényviszonyok között is. Emellett a nova telefonok igen gyors autofókuszálásra képesek, így lehetővé téve felhasználóik számára, hogy elkaphassák a legjobb pillanatokat.

A Huawei nova plus 16 megapixeles hátlapi kamerával rendelkezik.

Valós idejű teljesítmény

A Huawei nova telefonokat Snapdragon 625 processzor működteti, amely 14 nm-es technológiájával nagy teljesítményre és kis energiafogyasztásra képes. A Huawei nova-t 3020 mAh-s akkumulátorral szerelte fel a gyártó, amely a Smart Power 4.0 funkcióval kiegészítve lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy takarékosan és tovább használhassák az alkalmazásokat. A következő generációs 3D ujjlenyomat olvasójával a Huawei nova képernyője gyors, pontos, kényelmes és biztonságos módon oldható fel. A Huawei nova plus-ot pedig 3340 mAh-s akkumulátor működteti, amely még hosszabb üzemidőt biztosít, és lehetővé teszi, hogy fotók ezreit készítsük el mielőtt újra töltőre kéne helyezni a telefont.

Emellett a Huawei nova DTS Headphone: X fülhallgatóval lesz elérhető, amely remek hangzást kínál felhasználójának.

Elérhetőség

A Huawei nova és a nova plus 32 GiB ROM és 3 GiB RAM memóriával, októbertől lesz elérhető több mint 50 országban.

A Huawei P9 okostelefon új színekben is elérhető

A Huawei emellett bemutatta a Leica AG-vel közösen tervezett dual kamerájú P9 új, piros és kék színű verzióit is a rendezvényen, amelyeket az 1960-as évek pop art alkotásainak élénk színei ihlettek. Magyarországon a kék színű változat lesz elérhető.

Huawei MediaPad M3

huawei ifa 2A Huawei MediaPad M3 kompakt táblagépet, amelyet a hangtechnológiában világvezető HARMAN International-lel együttműködésben tervezett. Ennek köszönhetően a Huawei MediaPad M3 kiváló hangzással érkezik, emellett pedig kiemelkedő vizuális élményt is kínál a felhasználóknak: 2560×1600 IPS képernyője a kompakt tabletek piacán az egyik legnagyobb felbontással rendelkező kijelző. A Huawei MediaPad M3 8.0 Magyarországon várhatóan októbertől lesz elérhető, WiFi verziója ezüst színben 114 990 Ft-tól, az LTE verzió arany színben, 129 990 Ft-tól. Mindkét változat elérhető lesz hazánkban 3/32 GiB és 4/64 GiB verzióban is.

„A MediaPad M3 tervezésében a HARMAN tapasztalatára is támaszkodtunk, hogy újraértelmezhessük a táblagépek audió képességeit” – mondta el Richard Yu, a Huawei fogyasztói üzletágának vezérigazgatója. „A MediaPad M3 megalkotásakor a Huawei a hangzás és a multimédia minőségének továbbfejlesztésére összepontosított, hogy egy olyan készüléket hozhasson létre, amely túlszárnyalja a felhasználók minden elképzelését.”

Kiváló audió élmény

A páratlan hangminőség érdekében a Huawei a globálisan elismert high-end Hi-Fi audio-videó berendezéseket gyártó és forgalmazó vállalattal, a Harman Kardonnal dolgozott együtt. A cég mérnökei végezték a MediaPad M3 hangrendszereinek finomhangolását, és tanúsították a készülék páratlan hangzását. A táblagép AKG H300 fülhallgatóját pedig a fejhallgatókra specializálódott AKG fejlesztette ki külön az M3 számára. A fülhallgató elegáns AKG csomagban érkezik, és remek audio élményt kínál felhasználójának.

A Huawei által kifejlesztett SWS 3.0 (Super Wide Sound) technológiájának köszönhetően pedig a MediaPad M3 automatikusan felismeri, hogy a felhasználó épp zenét hallgat-e vagy pedig videót néz, és ennek megfelelően igazítja a hanghatásokat.

„A HARMAN legendás márkái, a Harman Kardon és az AKG évtizedek óta mutatják be fontos innovációikat az audió területén, a cég története során számos vezető márkával működött már együtt azért, hogy kiemelkedő fejlesztéseket dobhasson piacra” – mondta el Dinesh Paliwal, HARMAN International elnök/vezérigazgatója. „Büszkék vagyunk arra, hogy a Huawei is egyike lett gondosan megválasztott partnereinknek, és hogy velük dolgozhattunk az innováció és a felhasználói élmény megalkotásában.”

Kifogástalan stílus

Elődeihez hasonlóan a MediaPad M3 is a legkorszerűbb ipari tervezéssel és elegáns unibody készüléktesttel érkezik. A MediaPad M3 8,4 inches képernyője élethű színeket és részletgazdag képet kínál felhasználóinak, amelyet a Huawei’s ClariVu3.0 kijelző technológiája tesz lehetővé: tisztább és élesebb képet hoz létre, erős napfényben pedig automatikusan átállítja a kontraszt és a háttérfények erősségét. A ClariVu3.0 technológia emellett kiszűri a szemnek ártalmas kék fényeket. Így a MediaPad M3 ebook olvasáshoz és Internet böngészéshez is tökéletesen alkalmas. A készülék 82 százalékos képernyő-készüléktest aránnyal rendelkezik, amelynek köszönhetően tökéletes vizuális élményt kínál.

Prémium teljesítmény

A MediaPad M3-at a Huawei Kirin 950 processzora működteti, amelynek köszönhetően a felhasználók intenzívebb alkalmazásokat is igénybe vehetnek a tableten, például HD videókat tekinthetnek meg vagy 3D játékokat játszhatnak. A MediaPad M3-at emellett a Huawei felszerelte az iparágban vezető ujjlenyomat olvasójával is, a táblagép 5100 mAh nagyteljesítményű akkumulátora pedig hosszú üzemidőt biztosít. A MediaPad M3 előlapi és hátlapi kamerája is 8 megapixeles. A hátlapi kamerát nagylátószögű F2.0 lencsével, valamint DSP és GPU zajcsökkentő funkciókkal szerelte fel a gyártó, míg az előlapi kamera tökéletesen alkalmas szelfik készítésére vagy videó konferenciák lebonyolítására.

A felhasználók iránti elkötelezettség

A Huawei büszke arra, hogy kiváló felhasználói élményt kínál vásárlóinak, ezért elkötelezett amellett, hogy vezető márkákkal működjön együtt prémium termékeinek megalkotásakor. Az idei év első felében a vállalat bemutatta a legendás Leica AG-vel együttműködésben tervezett dual kamerás P9 okostelefont. A Harman Kardonnal pedig folytatja együttműködését, hogy a legjobb hangzású táblagépeket kínálhassa felhasználóinak.

A Huawei honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény