FőoldalÜzletKeresik Magyarország 3 legjobb startupját!
2015. augusztus 24., hétfő ::

Keresik Magyarország 3 legjobb startupját!

Magyarország legnagyobb, több mint ezerhatszáz főt megmozgató, internetről, új technológiákról szóló konferenciáján - az Internet Hungary-n - kínálnak bemutatkozási lehetőséget annak a 8 magyar alapítású startupnak, akiket a jelentkezők közül egy neves és tapasztalt iparági szakértőkből álló szakmai zsűri választ majd ki

Az Internet Hungary Startup versenyén elsősorban azokat a hazai feltörekvő cégeket, projekteket szeretnék bemutatni, amelyek nemzetközi szinten is érdekesek, illetve olyan újdonságot kínálnak, amely a konferencia széles résztvevői köre számára szakmai megoldásként is izgalmasak lehetnek.

Az előválogatást követő döntő prezentációk, a pitch-ek szeptember 29-én Internet Hungary immáron hagyományos startup szekciójában, a Startup Comedy-n lesznek Siófokon, a Hotel Azúrban. Ott mérhetik majd össze projektjeiket, előadói tehetségüket a jelentkezők. Méghozzá az előválogatást is végző zsűri és a konferencia közönsége előtt. A versenyzők 3 perces prezentációkkal mutathatják projektjüket, a zsűri pedig 2 percig faggathatja őket terveikről.

A három, zsűri által, egyszerű és átlátható pontozással kiválasztott győztes mellett az Internet Hungary Startup verseny szervezői egy közönség díjat is hirdetnek majd, amelyet a jelenlévő nézőközönség helyben leadott szavazatai alapján ítélnek oda.

A 8 döntőbe került csapat 2-2 tagja mindezek mellett a rendezvény mindkét napjára meghívást kap, ahol befektetőkkel, internetes technológiai gurukkal, az újmédia véleményvezéreivel és más fontos üzleti döntéshozókkal találkozhatnak.

Azokat a startupokat várják a versenyre, amelyek rendelkeznek kész, jól prezentálható ötlettel, prototípussal vagy működő szolgáltatással az alábbi kategóriákban:

  • IoT, M2M, SmartCity, Smart Home
  • Digitális hirdetési eszközök, Broadcasting
  • Digitális tartalom értékesítésének üzleti modelljei
  • E-kereskedelem, webes céges szolgáltatások (CRM, ERP és hasonlók)
  • Sharing Economy, social media
  • Egyedi, értéknövelt mobil applikációk
  • Online és mobil tematikához kapcsolódó vagy más egyedi hardvermegoldások

A győztesek számára értékes díjakat ajánlottak fel a szponzorok és a Digitalhungary.hu szakportál, illetve a 3+1 győztes meglepetés lehetőséget kap az Internet Hungary látogatói előtt való további bemutatkozásra egy különleges fórumbeszélgetés keretében!

Az első helyezett díja: 250.000 forint pénzjutalom és 250.000 forint értékű média- és mentoring szolgáltatás.

A második helyezett díja: 150.000 forint pénzjutalom és 150.000 forint értékű média- és mentoring szolgáltatás.

A harmadik helyezett díja: 100.000 forint pénzjutalom és 100.000 média- és mentoring szolgáltatás.

A Közönség díj: 1db. 2 fős Azúr wellnes hétvége + ingyen belépés a következő Digitális Akadémiára, amely az előadások művészetébe avatja be az érdeklődőket. (A versenyre nevezőket az első eseményen is várjuk, amelyről itt kapható információ.

A versenyre jelentkezni egy angol vagy magyar nyelvű, szóközzel együtt legfeljebb 3000 karakteres onepager beküldésével lehet, megjelölve a projekt és a projektgazda webes elérhetőségét is. A jelentkezés formája a fentieken túl nem kötött.

A onepagereket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen fogadják, legkésőbb szeptember 10-ig, a levél tárgya: „Internet Hungary Startup verseny" kell legyen. A döntősöket illetve a közvéleményt szeptember 22-ig értesítik ki az előadók névsoráról.

További információk a (+36-30) 971-0716-os telefonon hétköznap, munkaidőben kérhetők.

A döntőbe bejutó csapatok prezentációi szeptember 29-én délután 16 órától, Siófokon, az Internet Hungary 2015 konferencia Startup Comedy szekciójában hallgathatók meg.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény