FőoldalÜzletOkostelefont és tabletet mutatott be a Huawei a Veletech-en
2014. december 01., hétfő ::

Okostelefont és tabletet mutatott be a Huawei a Veletech-en

huawei-Mate-TA Huawei két új készüléket mutatott be Magyarországon a Veletech mobilkommunikációs és informatikai szakkiállításon: a Huawei Ascend Mate7 prémium verzióját és a Huawei MediaPad T1 8.0 tabletet. Az új Huawei készülékeket az érdeklődők kipróbálhatták a szakkiállításon felállított Huawei standon a hétvégén. Az Ascend Mate7 Prémium 2014. december végétől, a T1 tablet jövő év elejétől lesz kapható Magyarországon

Huawei Ascend Mate7 Prémium

huawei-Mate7Az Ascend Mate7 Prémium „standard" elődjéhez hasonlóan 4G LTE-képes, valamint nyolcmagos Kirin 925 processzorral, egyetlen érintéssel működő ujjlenyomat olvasóval és méretes, 4100 mAh-s akkumulátorral rendelkezik. A készülék új prémium verziója azonban mindezek mellett dual SIM-es. A Huawei a készülék memóriáját is jócskán megnövelte: 3 GiB RAM és 32 GiB ROM tárhelyet biztosít felhasználója számára. Az Ascend Mate7 Prémium Magyarországon december végétől lesz kapható arany színben, 180 000 forinttól (ajánlott bruttó fogyasztói áron).

Huawei Mediapad T1 8.0

huawei-T1A Huawei T1 8.0 a vállalat legújabb 7,9 mm vékony táblagépe, 8 hüvelykes 1280×800 HD kijelzővel, mely várhatóan 4G, 3G és WiFi verziókban lesz elérhető. A 4G verzió akár 150 Mibit/s-t is elérő adatátviteli sebességgel is fut, így percek alatt tölthetünk le segítségével filmeket. A készülékeket a Qualcomm erőteljes négymagos 1,2 GHz-es processzor és a masszív, 4800 mAh-s akkumulátor működteti. A Huawei által szabadalmaztatott energiatakarékos technológia segítségével a Huawei T1 okosabban gazdálkodhat az energiával, így készülék felhasználója akár nyolc letöltött filmet is végignézhet, vagy 150 órán át hallgathat zenét, mielőtt a készülék lemerülne.

A Huawei T1 2015 elejétől lesz elérhető Magyarországon három verzióban: a WiFi verzió 54 900 forinttól, a 3G-képes készülék 64 900 forinttól, míg a 4G-képes verzió 68 900 forinttól lesz megvásárolható. (Az árak a várható javasolt bruttó fogyasztói árak.)

A Huawei honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény