FőoldalÜzletTudományok és Tehetségek Kertje immáron negyedszer
2014. augusztus 06., szerda ::

Tudományok és Tehetségek Kertje immáron negyedszer

A TIT Kossuth Klub Egyesület az idei évben is várja olyan kutatóintézetek, felsőoktatási intézmények, kutatás-fejlesztési és innovációs tevékenységet folytató nagyvállalatok, start-up vállalkozások, civil és szakmai szervezetek jelentkezését, akik kiállítóként kívánnak részt venni az idén immáron negyedik alkalommal megrendezésre kerülő Tudományok és Tehetségek Kertje elnevezésű szabadtéri rendezvényen, mely szeptember 19-én a Magyar Nemzeti Múzeum Kertjében kerül megrendezésre

Immáron negyedik alkalommal rendezik meg Magyarország egyik legnépszerűbb, több ezres közönséget vonzó tudománynépszerűsítő szabadtéri rendezvényét a „Tudományok és Tehetségek Kertjét". A fesztivál kiemelt célja a kultúra, a természettudományok, a kutatásfejlesztés és innováció, a művészetek, a sport, a start-up vállalkozói szektor és a kapcsolódó társterületek népszerűsítése az érdeklődők körében. Az idei évben is rengeteg izgalmas és interaktív bemutatót, természettudományos versenyt és szakmai előadásokat, fizikai és kémiai kísérleteket tekinthetnek meg a helyszínre látogatók. A fesztivál vendégei találkozhatnak hazánk legtehetségesebb fiataljaival a sport, a kultúra, a gazdaság és a kutatás-fejlesztés területéről. Az egy napos rendezvényt igényes zenei csemegét nyújtó esti koncert zárja.

Rendezvény időpontja: 2014. szeptember 19. (10:00-22:00)

Rendezvény helyszíne: Magyar Nemzeti Múzeum Kertje (1088 Budapest, Múzeum krt. 14-16.)

Kiállítóknak jelentkezési határidő: 2014. augusztus 15.

A programok részletes tájékoztatója és a jelentkezési lap innen tölthető le.

A Magyar Nemzeti Múzeum Kertjében a kiállítókon túl számos magyar tehetséges, nemzetközi szinten is sikeres fiatal példakép mondja el személyes történetét a kilátogatóknak, bemutatva, hogy kellő kitartással, szorgalommal és céltudatossággal már fiatalon is jelentős tudományos eredmények érhetők el, mellyel nagyban fokozható hazánk szellemi, gazdasági és kulturális versenyképessége.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény