FőoldalÜzletA Google Cloud Print már elérhető az OKI multifunkciós készülékeiben
2014. február 26., szerda ::

A Google Cloud Print már elérhető az OKI multifunkciós készülékeiben

A Google felhőalapú nyomtatási technológiájának köszönhetően az OKI Google Cloud Print támogatással rendelkező készülékeivel bármilyen dokumentumot kinyomtathatunk távolról, akár mobileszközről is

Mobilnyomtatási szolgáltatásainak bővítéseként az OKI egyes színes A4-es multifunkciós készülékeiben elérhetővé tette a Google Cloud Print technológiát. A japán gyártó portfóliójában elsőként az MC300 és MC500 sorozat tagjai rendelkeznek ezzel a funkcióval, a jövőben pedig tovább bővül a kompatibilis készülékek köre.

A Google Cloud Print lehetővé teszi a gyors és egyszerű nyomtatást bármilyen internetkapcsolattal rendelkező eszközről, legyen az okostelefon, táblagép, laptop vagy asztali számítógép. Ezen technológia és az OKI Google Cloud Print támogatással rendelkező készülékei révén a felhasználók kiváló minőségben nyomtathatnak üzleti dokumentumokat akár Gmail fiókból vagy Google Docs-ból is, amikor csak szükségük van rá.

A nyomtatóhoz való csatlakozás nem igényli külön meghajtó telepítését, mindössze egy olyan alkalmazásra van szükség, amely együttműködik a Google Cloud Print szolgáltatással. Amennyiben egy weboldalt szeretnénk nyomtatásban látni, még ez sem szükséges, hiszen a Chrome böngészőből a Ctrl+P billentyűkombinációval azonnal nyomtathatunk.

„A Google Cloud Print támogatással rendelkező irodai vagy otthoni nyomtatónkat távolról is bármikor elérhetjük, és mások számára is hozzáférést biztosíthatunk. Erősödni látjuk a trendet, miszerint egyre többen használnak mobileszközöket a munkavégzéshez, ezért mi is arra törekszünk, hogy a nyomtatási lehetőségek kibővítésével fokozzuk a hatékonyságot" – mondta Varga Gergely, az OKI Systems (Magyarország) Kft. IT és műszaki menedzsere.

Az MC300 és az MC500 sorozat tagjai kompakt formában és elérhető áron kínálnak széles körű funkcionalitást. A készülékeket nagy papírkapacitás, gyors nyomtatási sebesség, korszerű digitális LED technológia és részletgazdag színes nyomtatás jellemzi.

Az OKI Systems (Magyarország) Kft. honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény