FőoldalÜzletIntézményi Tudományos Diákköri Konferencia a Pannon Egyetemen
2013. november 15., péntek ::

Intézményi Tudományos Diákköri Konferencia a Pannon Egyetemen

2013. november 13-án került megrendezésre a Pannon Egyetem veszprémi és keszthelyi kampuszán a 2013. évi Intézményi Tudományos Diákköri Konferencia. A Pannon Egyetem kiemelten fontosnak tartja a tehetséggondozási tevékenységet, amely által a hallgatók bekapcsolódhatnak a tudományos munkákba és a kutatás-fejlesztési projektekbe is. Nemzetközi hírű professzorok vezetésével folytathatják kutatásaikat és fejlesztő tevékenységüket, amellyel hosszú távú szakmai karrierjüket alapozzák meg az intézményben. Eredményeiket a Tudományos Diákköri Konferencián mutatták be

Ennek keretében az Intézmény tudományos munkát végző hallgatói munkájukat 8 szekció (Agrártudományi, Biológiai, Humán tudományi, Informatikai tudományi, Kémiai és vegyipari, Közgazdaságtudományi, Műszaki tudományi, Társadalomtudományi) összesen 20 tagozatában mérték össze a szakmai zsűri előtt. A konferencia során 118 induló hallgató 109 pályamunkája került bemutatásra.

Az egész napot felölelő tudományos értekezéseket követően az eredményhirdetés során 26 első, 25 második, és 26 harmadik helyezett hallgató vehette át oklevelét a kari TDT elnököktől. A helyezettek közül a zsűri 64 dolgozatot javasolt az Országos Tudományos Diákköri Konferenciára, melyre 2015-ben kerül majd sor.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény