FőoldalÜzletVilágítástechnikai Megoldások Fóruma – legyen Ön is kiállító
2013. július 26., péntek ::

Világítástechnikai Megoldások Fóruma – legyen Ön is kiállító

Az információáramlás szükségessége a recesszió és stagnálás időszakában is elengedhetetlen a világítástechnikai piac résztvevői számára, különös tekintettel e területen napjainkban zajló új technológiai fejlesztésekre. A szakkiállításokon való részvétel ma már szinte megfizethetetlen és ezek szakmai látogatottsága nem számottevő, annak ellenére, hogy az információk eljuttatása az érdekeltekhez - főleg a tervező mérnökökhöz - nagyon fontos

E helyzetet felismerve, Világítástechnikai Társaság és a Magyar Mérnöki Kamara Elektrotechnikai Tagozata 2013. november közepén „Világítástechnikai Megoldások Fóruma" címmel egy napos informatív szakmai rendezvényt szervez. Szándékunk a legaktuálisabb szakmai információk, fejlesztések, új termékek, technológiai eljárások, megvalósult világítástechnikai létesítmények, alkalmazási példák és beruházások bemutatása a fórumon résztvevő cégek részéről a téma iránt érdeklődő tervező mérnökök, beruházók, üzemeltetők és kivitelezők számára. A céges előadáson kívül a rendezvényen elhangzik néhány, a gyártóktól és forgalmazóktól független, általános jellegű, közérdeklődésre számot tartó ismertető is. A rendezvényre előadással jelentkező cégek térítés ellenében tarthatnak előadást. A hallgatók a rendezvényen csekély regisztrálási díj ellenében vehetnek részt.

A fórum keretében lehetőség nyílik 20 perces ismertető előadás tartására és termékek bemutatására is egy asztalnyi területen. Amennyiben nagyobb kiállítási felületre tartanak igényt, azt külön díjazás ellenében biztosítjuk.

Részvételi díj:

VTT tagsággal rendelkező cégek részére: 50 000 Ft+Áfa

VTT tagsággal nem rendelkező cégek részére: 75 000 Ft+Áfa

A nyári szabadságolások miatt augusztus 10-ig várjuk tájékoztató válaszukat, hogy a szakmai napon részt kívánnak-e venni?

A szakmai napot az MMK szakmai továbbképzései sorában akkreditáltatjuk, amihez szükségünk van a jelzett határidőig a tervezett előadás 1-2 oldalas tartalmi kivonatára, és az előadók adataira: név, titulus/beosztás, végzettség.

A rendezvényt a Világítástechnikai Társaság és az MMK Elektrotechnikai Tagozata a rendelkezésére álló médiákban hirdeti.

Augusztus 10-ig várjuk válaszukat és számítunk közreműködésükre.

A Világítástechnikai Társaság honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény