FőoldalÜzletAz SOS electronic a Conrad Csoport tagja lett
2013. július 03., szerda ::

Az SOS electronic a Conrad Csoport tagja lett

Az ipar B2B szegmensében működő SOS electronic nemzetközi nagykereskedelmi cég terjeszkedése egy erős stratégiai befektetővel, a Conrad nevű vállalattal történő egyesüléshez vezetett. Az SOS electronic egy, az ipari termelést elektronikai alkatrészekkel ellátó nagykereskedő cég, mely 5 európai országban működik, a Közép és Kelet-Európai (KKE) régióra összpontosítva

Az ipari termeléshez szükséges alkatrészek nagykereskedelmének bővítése érdekében az SOS electronic cég megegyezett egy erős partnerrel, a Conrad-al történő egyesülésről.

A Conrad kiterjeszti üzleti stratégiáját, hogy egy ipari fogyasztókból álló szegmenset hozzon létre és bővítse az e szegmens számára kínált szolgáltatásait és termékskáláját. Az egyesülés oka többek között az, hogy az ebben a szegmensben tevékenykedő SOS electronic segít ennek a célnak az elérésében.

A Conrad nemcsak befektetőként, hanem főleg partnerként csatlakozott az SOS electronichoz...

Holger Ruban, a Conrad Business Supplies igazgatója így nyilatkozott az egyesülésről: „A Conrad csoport hasznára lesz az SOS electronic ipari ügyfelek terén szerzett 22 éves tapasztalata. Az SOS tagjai értékes tudását együttesen használhatjuk fel az új fogyasztói szegmens felépítéséhez szükséges stratégiában a marketing, beszerzés és értékesítés terén."

Az SOS electronic, mint cég, és mint márkanév független marad, és mégis erősödik. Változatlan marad a rendelések és szállítások módja, az árpolitika és az ügyfelekkel folytatott bármilyen kommunikáció. Cégünk továbbra is az SOS electronic irányvonal szerint végzi minden feladatát. A személyzet elbocsátásáról nincs szó, ennek pont az ellenkezője igaz. A Kelet-Európai piacok jövőbeni támogatására szánt befektetések vannak előirányozva.

Az SOS electronic honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény