FőoldalÜzletA Schneider Electric kihirdette a Go Green in the City 2013 verseny 25 döntőbe jutott csapatát
2013. június 11., kedd ::

A Schneider Electric kihirdette a Go Green in the City 2013 verseny 25 döntőbe jutott csapatát

A Schneider Electric bejelentette a Go Green in the City huszonöt legjobb csapatának névsorát, akik továbbjutottak a nemzetközi esettanulmányi verseny harmadik és egyben utolsó fordulójába. A huszonöt egyetem négy kontinensről érkező ötven hallgatója Párizsban fog megmérkőzni a döntőben 2013. június 26. és 28. között, Kína, Brazília, Franciaország, Németország, India, Lengyelország, Oroszország, Törökország, Indonézia, Fülöp-szigetek, Szingapúr és az Egyesült Államok képviseletében

Az üzleti és mérnöki tanulmányokat folytató hallgatóknak - akiknek a vállalat törekvéseihez mérten 52%-a nő - három hét áll rendelkezésükre az ötletek továbbfejlesztésére. A második fordulóban kijelölt Schneider Electric-mentorok segítségével készülnek fel a június 27-i végső bemutatóra, amelynek keretében a városok számára kínálnak innovatív és piacképes energiamenedzsment megoldásokat. A Schneider Electric Hive központjában tett látogatás során a csapatok a bemutatók mellett a fogadáson és a díszvacsorán is találkozhatnak majd a vállalat felsővezetőivel, akik a zsűri tagjait képviselik majd. A győztes csapat egy három földrészen átívelő utazást nyer, amelynek során a tanulók létesítmény-látogatásokon vesznek részt, sőt állásajánlatot is kapnak a vállalattól.

A Go Green in the City versenyről:

A Go Green in the City verseny a városokban bevezethető energiamenedzsment-megoldásokra összpontosít, és célja, hogy előmozdítsa a fenntartható energiafelhasználással kapcsolatos újításokat.

A résztvevők feladata, hogy innovatív, piacképes energiamenedzsment-megoldásokat alakítsanak ki olyan, a városok életében kulcsfontosságú területeken, mint a háztartások, a felsőoktatási intézmények, a kiskereskedelmi egységek, a vízgazdálkodás és a kórházak. A legjobb javaslatok figyelembe veszik a növekvő energiaigényt, a társadalmi fejlődést és a környezetvédelemmel kapcsolatos megfontolásokat.

A versennyel kapcsolatos további információért keresse fel a www.gogreeninthecity.com webhelyet.

A Schneider Electric honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény