FőoldalÜzletÁprilisban lesz a Hongkongi Tavaszi Elektronikai Vásár
2013. március 05., kedd ::

Áprilisban lesz a Hongkongi Tavaszi Elektronikai Vásár

A globális elektronika és technológiai iparág körében egyre nagyobb az érdeklődés és a várakozás Ázsia legnagyobb tavaszi elektronikai vására – a Hongkongi Kereskedelemfejlesztési Tanács által rendezett Hongkongi Elektronikai Vásár (Tavaszi kiadás) (Tavaszi Elektronikai Vásár) és a Hongkongi Kereskedelemfejlesztési Tanács Nemzetközi ICT Expója (ICT Expo) iránt

2012-ben a két esemény több mint 86000 látogatót vonzott. 2013-ban több mint 3000 kiállítót várnak szerte a világból, akik a legújabb elektronikai termékekkel, a legfrissebb információkkal, valamint kommunikáció technológiai termékekkel és szolgáltatásokkal várják az érdeklődőket.

A Hongkongi Kereskedelemfejlesztési Tanács (HKTDC) által szervezett vásárokra a Hongkongi Kongresszusi és Kiállító Központban kerül sor 2013. április 13-16. között.

"Egyre több innovációt láthatunk a beszállítóktól, melyek a legújabb trendeket követve kínálnak környezetbarát termékeket, mobil eszközöket és tartozékokat, valamint mutatós táskákat és tokokat az elektronikai készülékekhez. Emellett, sok szolgáltató a legújabb technológiákat használja, hogy minden vásárlónak digitalizált élményt nyújthasson. A Tavaszi Elektronikai Vásáron és ICT Expón biztosan sok olyan kiváló termékkel és szolgáltatással találkozhatunk majd, melyek az iparág fő termékkategóriáiban a legújabb trendeket képviselik", mondta Benjamin Chau, a HKTDC vezérigazgató helyettese.

A sok népszerű zóna mellett az 5FG és a 3FH csarnokokban a vásárlók és az iparági szereplők egyaránt megtalálhatják a legújabb termékajánlatokat. A vásár egyik fő attrakciója a Hírességek Csarnoka (Hall of Fame), mely olyan nagy neveket vonultat fel, mint a Coby, a Coway, a DOSS, a Foryou, a Goodway, a Lenco, a Mico, a Tunbow, a TELEFUNKEN és sok új szereplő, például a Promate az Egyesült Arab Emirátusokból. Három nemzeti pavilon ad otthont a Kínából, Koreából és Taiwanról érkező kiállítóknak.

A mobil alkalmazások, a telekommunikáció, a multimédia, az internet és a digitalizáció legújabb megoldásait az ICT Expo mutatja be. Az expón külön figyelmet szentelnek a helyi intézetek és szervezetek, például a Hong Kong Science and Technology Parks Corporation (HKSTP) és a Hong Kong Applied Science and Technology Research Institute (ASTRI) saját innovációinak. Az iparági szereplők szempontjából sok egyéb, a felhő alapú számítástechnikával, okostelefon és tablet technológiával kapcsolatos frissítés is érdeklődésre tarthat számot.

Az új termékek mellett a Tavaszi Elektronika Vásáron ismét megtalálható lesz a Kismennyiségű Vásárlási Zóna (Small-Order Zone). A kisebb mennyiségek iránt érdeklődő vásárlók több mint 300 beszállító mintegy 1000 terméke közül válogathatnak ebben a zónában, a minimum rendelési mennyiség és ár ismeretében.

Az ausztráliai Cogs N Keys-től Mr Emmot a következőt nyilatkozta a zónáról az előző vásáron: "Nem engedheti meg mindenki magának, hogy nagy mennyiségben vásároljon, ezért a Small-Order Zone igazán remek ötlet! Kis tételben több stílus variációt tudunk biztosítani, és persze több üzletet tudunk kötni, ami mindennek az alapja... Ha a termékek eladása jól megy, nagyobb eséllyel térnek vissza és rendelnek többet. Vagyis ez mindkét félnek kedvező üzlet!"

A termékbeszerzés mellett a látogatók és a vásárlók sok érdekes eseményen, például szemináriumokon és fogadásokon is részt vehetnek a vásár időtartama alatt. A szemináriumok fő témái között a legújabb fogyasztói elektronika termékek, környezetbarát termékek, technológiai újítások, valamint az elektronikai cikkek exportálására vonatkozó törvények és szabályozások említhetők.

A vásár weboldalai
Hongkongi Elektronikai Vásár (Tavaszi kiadás)

Nemzetközi ICT Expo

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény