FőoldalÜzletElmarad a 30. Magyarregula szakkiállítás
2013. január 31., csütörtök ::

Elmarad a 30. Magyarregula szakkiállítás

Idén ünnepelte volna a Magyarregula harminc éves évfordulóját, de a szervezők január 28-adikai közleményéből sajnos az derül ki, hogy idén elmarad a rangos szakkiállítás

Tisztelt Partnereink!

Sajnálattal értesítjük Önöket, hogy a 2013. március 12-14 közötti időpontra tervezett MAGYARREGULA kiállítás megrendezéséről le kell mondjunk.

A rendezvény 30 éves „történelme” során ilyen nehéz döntési helyzetbe talán csak a Budapest Sportcsarnok leégését követően kerültünk. Ez a döntés számunkra sem volt könnyű, mégis úgy érezzük, hogy ez az egyetlen vállalható lépés a jelen helyzetben.

A MAGYARREGULA kiállítás több évtizede a szakma ünnepe, jelentős fóruma. Az utóbbi években a gazdasági válság hozadékaként a kiállítói kedv folyamatos csökkenését érzékeltük, és ez a jelenlegi gazdasági-piaci helyzetben olyan mértékűvé vált, ami megítélésünk szerint méltatlanná tenné a kiállítást korábbi hírnevéhez.

Ez lenne a 30. (!) MAGYARREGULA kiállítás, ami újabb ok lehet az ünneplésre és az összegzésre, és amit ehhez méltó körülmények között szeretnénk megrendezni, de semmiképpen sem szabad, hogy csalódás legyen mind a kiállítóknak, mind a látogatóknak.

Most azon dolgozunk, hogy a 30. MAGYARREGULA kiállítást ehhez méltó részvétellel és szakmai támogatottsággal rendezzük meg - várhatóan a következő évben -, mert biztosak vagyunk abban, hogy egy szakma sem létezhet közös rendezvények, találkozási lehetőségek és eszmecserék nélkül, és szükség van egy olyan kiállításra, ahol a látogató teljes képet kaphat arról, mit kínál ma ez az ágazat és kik a szereplői.

Köszönjük partnereinknek, kiállítóinknak, tanácsadóinknak, a szakmai szövetségeknek, média partnereinknek az eddigi támogatást – számítunk erre a jövőben is!
Kérjük szíves megértésüket, és bízunk abban, hogy mielőbb megtaláljuk a módját annak, hogy a MAGYARREGULA sorozata egy méltó 30. rendezvénnyel folytatódjon.

Budapest, 2013. január 28.

Stefkóné Vermes Judit
ügyvezető igazgató
CONGRESS Rendezvényszervező Kft

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény