FőoldalÜzletCégfelvásárlással bővíti szolgáltatás-portfolióját a Stratis
2012. szeptember 19., szerda ::

Cégfelvásárlással bővíti szolgáltatás-portfolióját a Stratis

A Stratis vezetési tanácsadó cég bejelentése szerint a vállalat cégfelvásárlás útján céges struktúrájába integrálta az adatmenedzsmenttel foglalkozó Master Data Kft.-t. A gazdasági válság alatt nem mindennapos tranzakció folyományaként a tanácsadó cég két új üzletágat is létrehozott. Az új üzletágak vezetői posztjait két újonnan csatlakozott, nagy szakmai hírnévnek örvendő szakember, Sipos Ferenc és Mezei Ferenc töltik be

Az új, Adatvagyon Gazdálkodási üzletág létrehozása érdekében 2012 szeptemberében a Stratis megvásárolta a MasterData Kft.-t. A felvásárlás egyesíti a Stratis szervezeti- és folyamatismereteit a MasterData csapatának technológiai szakértelmével, ezáltal a hazai piacon egyedülálló módon képes segítséget nyújtani ügyfeleinek az adatvagyonukban rejlő lehetőségek leginnovatívabb kiaknázásához. A MasterData Kft. vezetője, Sipos Ferenc, a hazai üzleti intelligencia terület emblematikus szaktekintélye. Ő, és cégének munkatársai a Stratis Adatvagyon Gazdálkodás (Data Governance) üzletágaként folytatják tevékenységüket.
A Stratis ugyancsak létrehozta Alkalmazás Szolgáltatások (Application Governance) üzletágát. Az új szervezeti egység a nagyvállalati architektúra, alkalmazás-racionalizálási és -modernizációs, Cloud integrációs, valamint alkalmazás-biztonsági témakörökben nyújtott tanácsadással és igény esetén pilot projektek végrehajtásával fogja segíteni az ügyfelek munkáját. Az új üzletágat Mezei Ferenc irányítja, aki az elmúlt húsz évben zömmel az informatikai szektorban dolgozott szakértői, illetve vezetői munkakörökben, tapasztalatokat szerezve a megoldástervezés, vezetési tanácsadás, projektvezetés, kereskedelem, üzletfejlesztés, szolgáltató szervezetek irányítása terén.
Ezzel a bővüléssel az eddigi, erős informatikai alapokon nyugvó vezetési tanácsadás portfolió két új tartópillérrel, az adatvagyon-gazdálkodási szolgáltatásokkal, valamint az alkalmazás-irányítási területtel szilárdul meg.

A Stratis honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény