FőoldalÜzletNyerjen Microchip MPLAB Starter Kittet!
2012. május 31., csütörtök ::

Nyerjen Microchip MPLAB Starter Kittet!

Az ELEKTRONET-nek köszönhetően most MPLAB Starter Kit for PIC32MX1XX/2XX (cikkszám: DM320013) fejlesztőkitet nyerhet. A PIC32 MX1/ MX2 Starter Kit egy teljes értékű, hardvert és szoftvert egyaránt tartalmazó fejlesztőcsomag, amellyel feltárhatók és kiaknázhatók a Microchip új, kedvező árfekvésű, nagy teljesítményű PIC32MX1/MX2 sorozatú mikrokontrollereinek képességei

Az alacsony kivezetőszámú PIC32 MX1 és MX2 mikrovezérlők 5×5 mm méretű tokozásban érkeznek, és 61 DMIPS teljesítményt nyújtanak, amely igen értékes tényező a helytakarékos rendszerek tervezői számára. A PIC32 MX1 és MX2 mikrovezérlők a Microchip legkisebb és legolcsóbb PIC32 vezérlői, és az első olyan PIC32 alkatrészek, amelyek dedikált audiotámogatást és kapacitív érintésérzékelő perifériát tartalmaznak. A legfrissebb darabok rendelkeznek USB OTG (On-The-Go) támogatással is, így kiváló eszközei audiotartozékok, vagy egyéb ipari, orvosi, szórakoztatóelektronikai, vagy autóelektronikai termékek fejlesztésének.
A nyereményjátékban megnyerhető MPLAB Starter Kit kiválóan alkalmas alapvető felhasználói interfészek fejlesztésére az mTouch gombok és a kiváló minőségű audiotámogatás révén, a kártya pedig előre telepített demó-programkóddal érkezik audiolejátszás támogatására.
Az ingyenesen letölthető MPLAB fejlesztőkörnyezet szoftverrel és demó-programkóddal rögtön kezdődhet a fejlesztés!

Az MPLAB Starter Kit for PIC32MX1XX/2XX főbb jellemzői:

  • 24 bites audio-visszajátszás,
  • integrált programozó/hibavadász,
  • USB-s tápellátás,
  • 2 hüvelyk képátlójú, színes TFT-kijelző 220×176 pixel felbontással,
  • mTouch gombok és csúszka,
  • PIC32MX250F128 mikrovezérlő 128 KiB flash memóriával, 32 KiB RAM-mal,
  • microSD kártyafoglalat.

Ha szeretné megnyerni az MPLAB Starter Kit for PIC32MX1XX/2XX fejlesztőkitet, látogasson el a http://www.microchip-comps.com/en-pic32mx weboldalra, és pályázzon!

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény