FőoldalÜzletA Gameloft bejelentette partnerségét a Google+-szal
2011. december 27., kedd ::

A Gameloft bejelentette partnerségét a Google+-szal

A Gameloft bejelentette, hogy a Google-lal való partnersége részeként elérhetővé vált a magas színvonalú GT Racing: Motor Academy játéka Google+-szon. A Googe+ több, mint 40 millió felhasználója számára elérhető GT Racing: Motor Academy az első 3D-s HTML5 játék, amely egy teljesen magával ragadó versenyélményt nyújt a platformon

Több, mint 111 autó megvásárlására, vezetésére és feljavítására van lehetőség 26 gyártótól, beleértve a Nissan GT-R, Audi R8 és a felsőkategóriás Ferrari modelleket. A GT Racing: Motor Academy egy kiváló verseny-szimuláció, amely lehetővé teszi a Google+ felhasználók számára, hogy járművezetési vizsgákon próbálják ki magukat, rangos versenyeken vegyenek részt, és a világ minden tájáról bekapcsolódó játékosok ellen küzdjenek a játék multiplayer lehetőségein keresztül.

"A Gameloft nagy lehetőségeket lát a Google+-szal való együttműködésben. A GT Racing egyedülálló versenyélményt nyújt közvetlenül a böngészőben, mi pedig örülünk, hogy ezt az utat a Google-lel fedezhetjük fel annak érdekében, hogy a közösségi játékplatformokat a következő szintre emeljük" - mondta Arnaud Vezin, a Gameloft magyarországi képviselője.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény