FőoldalÜzletA National Instruments a világ legjobb 25 munkahelye között
2011. december 13., kedd ::

A National Instruments a világ legjobb 25 munkahelye között

A Great Place to Work Institute által szervezett "A Világ Legjobb Multinacionális Munkahelye" felmérésben a National Instruments a 18. helyezést érte el a legjobb 25-ként megjelölt multinacionális vállalatok között. A neves díjkiosztó gálának a New York Értéktőzsde adott otthont, ahol a National Instruments (NI) alapítója és elnöke, Dr. James Truchard vette át a megtisztelő díjat olyan más, vezető informatikai vállalatok első emberinek a körében, mint a Google, Intel vagy a Microsoft

"A vállalatunk 100 éves tervében alapelvként határoztuk meg az egyedi vállalati kultúra megteremtését és a legjobb munkatársak toborzását, melyek együttesen megkülönböztetik a National Instruments vállalatot a többi piaci szereplőtől és melyek hosszú távon versenyelőnyünkké válnak. Az elmúlt időszakban az NI már úttörővé vált a technológia terén azzal, ahogyan a termékvonalunkat fejlesztettük, de mostanra figyelmet kap az is, ahogyan a munkatársainkat kezeljük. Mindig törekszünk arra, hogy megtaláljuk legjobb és a legtehetségesebb kollégákat a munkaerő piacon, hogy a nyílt és innovatív vállalati kultúrát megfelelően ápoljuk, azért hogy a vállalat növekedésével további karrier utakat tudjunk a munkatársainknak biztosítani." - nyilatkozta Dr. Truchard.
A vállalat azon küldetéséért - mely az, hogy az NI olyan eszközökkel vértezze fel a mérnököket és tudósokat, melyek serkentik az innovációt és a korszakalkotó felfedezéseket- a vállalat munkatársai szerte a világon lelkesen dolgoznak, és ezzel megvalósul az NI azon célja is, hogy egy olyan munkalégkört hozzon létre, ahol a munkavállalók jól érzik magukat és ami inspirálóan hat rájuk. Az NI szakemberei olyan termékek előállításán dolgoznak, melyek például elősegítik az innovatív egészségügyi megoldások létrejöttét, űrhajókat juttatnak el az űrbe, vagy garantálják a következő generációs mobiltelefonok hibátlan működését. A National Instruments már 35 éve forradalmasítja azt a szemléletet, amellyel az ipari, kormányzati és tudományos intézményekben dolgozó mérnökök és kutatók a mérési és automatizálási eljárásokra tekintenek.
A díj méltó elismerése a National Instruments egyedi vállalati kultúrájának és azon elkötelezettségének, hogy minőségi és érdemi munkahelyeket teremt a világ több mint 40 országában. Az NI vezetésének hosszú távú vezetési szemlélete felismeri azt, hogy a munkavállalók mindennapi sikerei közvetlenül befolyásolják az egész vállalat sikerét és ez elengedhetetlen feltétele a hosszú távú növekedésnek és fejlődésnek.
Az alapítás óta eltelt 35 év alatt a vállalat átalakult egy 3 fős kisvállalkozásból egy nemzetközi vállalattá, mégis képes volt megtartani azt a vállalkozói kedvet és együttműködési szellemet, mely az üzlet minden részén ösztönzi az innovációt. Az NI továbbra is vallja azt a filozófiát, hogy egy kiegyensúlyozott munkakörnyezet javítja a munkavállalók általános közérzetét és kiváló munkavégzésre ösztönzi őket. A filozófia alátámasztásaként az NI támogatja a munkavállalóit mind a szakmai, mind a személyes fronton és közösségi kezdeményezésekkel, önkéntes megmozdulásokkal, wellness programokkal ösztönzi a munkatársakat.
A National Instruments vállalat az elmúlt 12 évben minden évben szerepelt a Great Place to Work Institute által szervezett "Legjobb Munkahelyek Amerikában" felmérésben. Az anyavállalat mellett több NI leányvállalat is részesült már ebben a megtisztelő címben, úgy mint NI Németország (2004-2005, 2008-2011), NI Olaszország (2007-2011), NI Japán (2011), NI Franciaország (2009-2011), NI Mexikó (2008-2009, 2011) és NI UK (2006-2010).

A díjnyertes NI kultúráról a www.ni.com/company weboldalon olvashat részletesen.

Részvétel a felmérésben: Hogyan választotta ki a Great Place to Work Intézmény a világ legjobb 25 munkaadóját?
A "Világ Legjobb Multinacionális Munkahelye" felmérés a világon az első olyan felmérés, ahol a vállalatokat maguk, az ott dolgozó munkatársak értékelik. A felmérésben csak úgy vehetnek részt a vállalatok, ha legalább 5000 munkavállalóval rendelkeznek világszerte, és globális munkaerejük legalább 40 százaléka kívül esik a vállalat anyaországán, valamint az adott vállalat legalább 5 lokális Legjobb Munkahely felmérésben már szerepelt. Ez alkalommal a legjobb 25 vállalatot több mint 350 nemzetközi vállat közül választották ki a világ 45 országából. A vállalatok mindegyike szerepelt már a Legjobb Munkahely listán 2010. év vége és 2011. közepe között.

A National Instruments honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény