FőoldalÜzletNégy BLI díjat nyertek a Canon vállalati termékei
2011. augusztus 05., péntek ::

Négy BLI díjat nyertek a Canon vállalati termékei

A Canon termékeit négy elismeréssel jutalmazta a Buyers Laboratory Inc. (BLI) független tesztelő- és kutatószervezet. A Canon a 2011-es nyári díjátadón "Kiváló teljesítmény" és, "Kiváló energiahatékonyság" kategóriákban vehette át az elismeréseket

A BLI a Canon alábbi termékeit díjazta:

  • Canon i-SENSYS MF4580 - kiemelkedő megbízhatóságának és egyszerű használatának köszönhetően "Kiváló, A4-es, fekete-fehér multifunkciós személyi nyomtató" elismerést kapott.
  • Canon i-SENSYS LBP6200d - a két hónapos alapos tesztelés során bizonyított kiváló teljesítményének, egyszerű használatának és tartósságának köszönhetően "Kiváló, A4-es, fekete-fehér személyi nyomtató" díjban részesült.
  • Canon i-SENSYS LBP6200d - a BLI a legtöbb konkurens modellénél alacsonyabb éves energiafogyasztása mellett kiemelte a készülék gyors üzembeállási idejét valamint a papírtakarékos intelligens kétoldalas nyomtatás funkcióját is. Így a Canon lézernyomtatója a "Kiváló energiahatékonyság" díjat is elnyerte.
  • Canon imagePROGRAF iPF8300S - gyorsaságáért és a magas minőségű nyomatokért "Kiváló, színes tintasugaras, nagyformátumú fotónyomtató" díjat nyert.

"A Canon termékeit a fekete-fehér, a multifunkciós és a nagyformátumú nyomtatók kategóriájában díjaztuk. A BLI tesztelő laboratóriumainak alapos, több hónapig zajló tartóssági tesztjein elért eredmények a vállalat termékeinek rendkívül magas minőségét, megbízhatóságát tükrözik"
- mondta David Sweetnam, a BLI európai laboratóriumának kutatási vezetője.

"Örömünkre szolgál, hogy a BLI elismerésben részesítette innovatív és kiváló minőségű nyomtatási technológiánkat. Folyamatosan arra törekszünk, hogy megfeleljünk ügyfeleink változatos igényeinek, legyen szó akár egy egyszerűen használható, megbízható, magas termelékenységű, környezetkímélő, vagy akár ezeket a tulajdonságokat egyszerre magában foglaló nyomtatási megoldásról" - mondta Paul Rowntree, a Canon Europe termékértékesítési marketingigazgatója.

"A Canon működésében központi szerepe van a képalkotás teljes folyamatának, ezért tudjuk, hogy mennyire fontos a kiváló minőségű nyomat. Büszkék vagyunk rá, hogy termékeinkkel a sebesség, a minőség és a költségek tökéletes egyensúlyát, valamint a szakemberek által elvárt állandó teljesítményt és megbízhatóságot egyszerre nyújtjuk ügyfeleink számára. A BLI elismerése is tükrözi a nagyformátumú nyomtatás iránti elkötelezettségünket" - tette hozzá Yuichi Miyano, a Canon Europe nagyformátumú megoldásokért felelős igazgatója.

A BLI 2011. nyári díjai

A Canon honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény