FőoldalÜzletA Farnell nyerte a Tektronix legjobb szolgáltatású disztribútorának díját régiónkban
2011. július 29., péntek ::

A Farnell nyerte a Tektronix legjobb szolgáltatású disztribútorának díját régiónkban

A Farnell piacvezető, többcsatornás disztribúciós cég nyerte el azt a díjat, amelyet a Tektronix, a jelvizsgáló és monitorozó berendezések világpiacának vezető gyártója ajánlott fel az európai, közel-keleti és afrikai (EMEA) régió 2010-es évben legsikeresebb, magas szolgáltatási színvonalat nyújtó disztribútorának. A díj, amelyet a Tektronix fő partnereinek vezető személyiségei részére rendezett szokásos éves találkozón, Párizsban adták át a közelmúltban, azt az egyedülálló fejlődési folyamatot ismeri el, amelyet a Farnell ért el az elmúlt 12 hónapban az értékesítés 2009-es szinthez viszonyított 20%-os növekedésével és a gyártó termékeinek értékesítéséért tett erőfeszítéseivel

A Tektronix elsimeréssel nyilatkozott a két cég együttműködéséről az element14, a Farnell által az elektronikus tervezőmérnökök számára működtetett technológiai portálja keretében, amely jelentősen hozzájárult az új termékek bemutatásához.
A Farnell jelenleg a Tektronix több mint 160 terméksorát ajánlja, kezdve az oszcilloszkópokkal (köztük az új MSO/DPO4000B sorozat tagjaival), a digitális multimétereken, frekvenciamérő analizátorokon, tápegységeken át a tetszőleges jelalakú függvénygenerátorokig. Az összes termékről rendelkezésre álló átfogó műszaki információ és az element14 keretében elérhető vitafórum segíti a potenciális felhasználókat, hogy az alkalmazásuknak leginkább megfelelő eszközt gyorsan és könnyen megtalálják a Tektronix választékában.
Chris Godfrey, a Farnell karbantartó- és mérőeszköz-szegmensének vezetője így nyilatkozott: "A Tektronix díja elkötelez bennünket a magas szintű szolgáltatást nyújtó disztribúciós szolgáltatás és a valódi, többcsatornás megközelítés mellett. Mi nemcsak a legjobb és legfrissebb új technológiákkal állunk vásárlóink rendelkezésére, de a tervezőmérnökök részére szervezett, egyedülálló e-közösségünkkel, a világméretű együttműködést és a legjobb tervezési gyakorlat módszereit terjesztő element14 portálunkkal is."
"Ez a díj fontos mérföldkő a Tektronix és a Farnell kapcsolatában" - mondta Patrice Jaunasse, a Tektronix értékesítési igazgatója.- "A Farnell megmutatta, hogy termékeink egy valódi, többcsatornás megközelítéssel is hatékonyan a piacra juttathatók. Látható, hogy portfóliójukat sikeresen egészítették ki középkategóriás oszcilloszkópjainkkal, aminek az volt a feltétele, hogy még több, valóban részletes műszaki tanácsadást kellett nyújtaniuk ügyfeleiknek. Örömünkre szolgál, hogy - elismerésül ezért a teljesítményükért - átadhatjuk ezt a díjat a Farnellnek."

A Tektronix honlapja
A Farnell honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény