FőoldalÜzletÚj beültetőgép a TRITONnál
2011. július 12., kedd ::

Új beültetőgép a TRITONnál

A TRITON Elektronikai Kft. 10 millió forint Uniós támogatást nyert a "Mikró~, kis~, és középvállalkozások technológiai fejlesztése" című pályázaton az "Új Széchenyi Terv" keretében. A 29 millió forint összköltséget meghaladó beruházás jelentősen növeli a TRITON Elektronikai Kft. elektronikai eszközök gyártási kapacitását, új hazai és export piacokat jelent és további új munkahelyeket is teremt

A TRITON Elektronikai Kft. péceli telephelyén elektronikai berendezések gyártásával foglalkozik.

A legkorszerűbb SMD felületszerelő gépeivel gyártott elektronikai egységeket több, mint 40 megrendelőnek szállítja Németországba, Angliába, Ausztriába, Dániába, Hollandiába, Svédországba, az Amerikai Egyesült Államokba, Ausztráliába, Izraelbe, Horvátországba és természetesen magyar cégeknek.

2010-ben sikerült egy nagy sorozatú elektronikai mérőrendszer-család tenderét megnyerni, aminek gyártásához a meglevő géppark már kevésnek bizonyult. Ezért vált szükségessé egy - a piacon kapható egyik legkorszerűbb - beültető gép megvásárlása.

A Uniós támogatással beszerzendő beültető géppel a társaság kapacitása kb. 30 %-kal nő, és egyre bonyolultabb eszközök gyártása is megvalósítható lesz.

Az új gép beüzemeltetésével legalább 12 munkahely megtartására és további 5 új létrehozására nyílik meg a lehetőség.

A TRITON honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény