FőoldalÜzletLaptop az érettségizőknek - az ötösök kedvezményre válthatók
2011. június 24., péntek ::

Laptop az érettségizőknek - az ötösök kedvezményre válthatók

Az Acer Magyarország és a Bluechip.hu webáruház idén egyedi kedvezményt ad az új laptopok árából az érettségizőknek - legalábbis azoknak, akiknek elég jók a jegyeik. A Bluechip.hu továbbtanulási programjának célja, hogy megkönnyítse a jó eredményekkel érettségiző diákok számítógéphez jutását

A webáruház ezért az Acer magyarországi képviseletével közösen úgy döntött, hogy a programban részt vevő középfokú tanintézményekben legalább jó átlaggal érettségiző diákok számára kedvezményt biztosít az akcióban meghatározott új laptopok és netbookok árából.
A kedvezményre jogosító 4-es átlagért 5% engedmény jár, aminek mértéke 1%-kal nő minden tizedes után, amivel a diák javítja eredményeit. Így a 4,5-ös érettségi átlag 10%, a kitűnő pedig 15% engedményt jelent. Az akcióban részt vevő hordozható számítógépeket az átlag igazolása után a diákok a http://erettsegi.bluechip.hu oldalon keresztül tudják megvásárolni.
"A notebook piacon igen alacsony árrésekkel dolgoznak a kereskedők, így komoly engedményt jelent ez a kedvezmény" - emeli ki Vince Ákos, a Bluechip.hu üzletvezetője. A szakember reméli, hogy minél több iskola csatlakozik a most induló továbbtanulási programhoz. A csatlakozás a tanintézményeknek is érdekében áll, mivel a diákok vásárlásai után visszatérítést kapnak, melyet saját számítógépeik korszerűsítésére használhatnak fel.
A továbbtanulási programot gondozó Bluechip.hu webáruház tavaly elnyerte az Év Innovatív Internetes Kereskedője díjat, és rendelkezik az Arukereso.hu, az Olcsobbat.hu és a Depo.hu Megbízható bolt minősítésével is.
Az akcióban részt vevő notebookok listája a http://erettsegi.bluechip.hu oldalon tekinthető meg.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény