FőoldalÜzletVilágbajnok magyar csomagolások: 4 magyar csomagolás kapott World STAR díjat a düsseldorfi interpack-on
2011. június 02., csütörtök ::

Világbajnok magyar csomagolások: 4 magyar csomagolás kapott World STAR díjat a düsseldorfi interpack-on

A világ legnagyobb csomagolási szakvásárán, a düsseldorfi interpack-on adták át a Csomagolási Világszövetség (World Packaging Organisation - WPO) World STAR díjait. A düsseldorfi díjátadó ünnepségen 4 magyar vállalat kapott World STAR díjat

A World STAR világversenyen azok a pályázatok vehetnek részt, amelyek a világszövetség tagszervezetei által szervezett nemzeti versenyeken díjat nyertek. Magyarországról a Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetség által szervezett HUNGAROPACK verseny legjobbjai vehettek részt az eseményen. A pályamunkákat szakértőkből álló nemzetközi zsűri értékelte, amelynek magyar tagja Dr. Kertész Béla, a CSAOSZ korábbi főtitkára.

A csomagolási szakma világbajnokságának is tekinthető versenyen 4 magyar vállalat egy-egy pályaműve kapta meg a legmagasabb elismerést.

  • DR-PAck Csomagolóanyag Gyártó Kft, toPECK frissentartó fólia Rollbox csomagolási rendszerben
  • Keskeny és Társai Nyomdaipari Kft, Kontaktlencse kínáló csomagolása
  • STI Petőfi Nyomda Kft, Angelli Cioccolato ajándékdoboza
  • Vinotech Hungária Kft, LED-ek szállítási csomagolása

Interpack - csomagolási világvásár háromévenként
Az interpack a világ legnagyobb csomagolási szakvására, amelyet háromévenként rendeznek meg a Düsseldorfi Vásárvárosban. Az idei rendezvényen 60 ország 2700 kiállítója mutatta be termékeit és szolgáltatásait. A 166.000 szakmai látogatónak kétharmada Németországon kívülről érkezett. A csomagolási szektor három legfontosabb trendjét, a fenntarthatóságot, áruk biztonságát és kényelmet állította a középpontjába az idei interpack.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény