FőoldalÜzletGazdag szakmai program az InnoElectro 2024 kiállításon és konferencián
2024. március 07., csütörtök ::

Gazdag szakmai program az InnoElectro 2024 kiállításon és konferencián

A Magyarországi Elektronikai Társaság idén kiemelten színes konferenciával várja látogatóit 2024. április 23–25-ig a Budapesti Olimpiai Központ A csarnokában. A hazai elektronikai ipar vezető cégei és nemzetközi szakértők segítségével kaphatunk képet a látogatók az iparág jelenéről és jövőjéről.

Kutatás fejlesztés az elektronikai iparban Magyarországon

Az InnoElectro Konferencia nevéhez hűen kiemelten kíván teret nyújtani a hazai fejlesztések bemutatásának. A rendezvényen bepillantást nyerhetünk az iparág K+F tevékenységébe olyan neves cégek/szervezetek vezetői által, akik vállalatuk hazai innovációs tevékenységét mutatják be. Az előadások panel beszélgetéssel zárulnak a szektor kihívásairól, nehézségeiről és lehetőségeiről. Meghívott vendégek: Jakab Roland (HUN-REN), Ábrahám László (Sensirion), Naszádos László (ThyssenKrupp), Steiner Arnold (Medicor), Kazi Károly (BHE Bonn Hungary), Lazányi János (PCB Design).

Űr- és védelmi ipar

Az idei évben is kiemelt szerepet kap a terület, melyen Ferencz Orsolya űrkutatásért felelős miniszteri biztos nyújt átfogó képet a hazai űriparról. A nyitóelőadáshoz számos cég csatlakozik legújabb fejlesztéseik bemutatásával (C3S, PuliSpace, Védelmi Innovációs Kutatóintézet, BME Aerospace Team, BHE Bonn Hungary, PCB Design). A szekció színesítéseként betekintést kaphatunk a HUNOR programban résztvevő űrhajósjelöltek felkészülésének megpróbáltatásaiba is.

Advanced Electronics Assembly Conference

Az InnoElectro keretein belül rendezi meg idén az amerikai központú SMTA (Surface Mount Technology Association) magyarországi konferenciáját. Célja, hogy elősegítse a mai iparban elterjedt, legmodernebb, élenjáró gyártási technikák megértését. Az előadó neves szakértők nem csak ismertetik választott témájukat, de mélyebb betekintést engednek a gyakorlati, valós megoldásokba és folyamatokba is.

A konferencián előadást tartanak: Illés Balázs a BMGE egyetemi tanára, Labai Norbert az AIM Solder mérnöke, Raiyo Aspandiar az Intel Corporation vezető mérnöke, Adam Klett a Kyzen Corporation tudományos igazgatója, Viktoria Rawinski a Rawinski GmbH ügyvezetője, Keith Bryant az SMTA Europe elnöke, Bob Willis szakértő (bobwillis.co.uk), Andy Naisbitt a GEN3 Systems ügyvezetője és David Greenman a HumiSeal Europe Ltd. igazgatója.

A program résztvevői átfogó ismereteket szerezhetnek az elektronikai összeszerelési technológia legújabb vívmányairól, hogy értékes tudással felvértezve tűnjenek ki saját szakterületükön, és hatékony megoldásokat alkalmazzanak saját munkahelyi környezetükben.

KONICA MINOLTA IOT Megoldás-szállítói Verseny

Az InnoElectro társrendezvényeként megrendezésre kerülő Konica Minolta IOT LIVE SHOW közösségépítő rendezvény, ami küldetésének tekinti a különböző iparágak innovatív IoT megoldásainak exkluzív bemutatását és megmérettetését, mind a látogatók, mind a főtámogató által összeállított szakmai zsűri előtt. A megoldás-szállítói versenybe bárki benevezheti IoT megoldását. A megmérettetés összdíjazása 1 750 000 Ft.

A rendezvényen egyúttal cél az is, hogy az InnoElectro közösségépítő szerepet töltsön be a szakma számára, lehetőséget nyitva a jövő mérnökgenerációjának megszólítására is. Szakmai versenyeiket: az InnoElectro Nagydíjat, az IPC kézi forrasztási versenyét, valamint a MELT Diákforrasztási Versenyt ennek jegyében indítják ismét útnak!

Látogasson el ön is az InnoElectro Kiállítás és Konferenciára! Bővebb információ és program a folyamatosan frissülő honlapon: www.innoelectro.com

Regisztráljon ingyenes belépőjegyéért!

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény