FőoldalRendszerintegrátorAll-in-one megoldás az épületek energiagazdálkodási kihívásaira
2020. október 21., szerda ::

All-in-one megoldás az épületek energiagazdálkodási kihívásaira

Az Eaton xStorage Compact energiatároló rendszerével minden-az-egyben megoldást kínál a kisebb és közepes méretű kereskedelmi és ipari létesítmények energiagazdálkodási kihívásaira.

eaton

  • Egy univerzális, kompakt helyigényű energiatároló rendszer kereskedelmi és ipari épületek számára
  • Széleskörűen alkalmazható moduláris és skálázható megoldás például napelemes rendszerekhez, csúcskiegyenlítésre, terhelés eltolására, akár tartalékáramforrásként használva, illetve az elektromosjármű-töltőállomások integrálására és a hálózat támogatására
  • Egyszerűen telepíthető rendszer szimmetrikus töltési és kisütési teljesítménnyel rendelkezik a folyamatosság és a rugalmasság érdekében
  • Könnyedén kezelhető megoldás felhasználóbarát vezérlőfelülettel és egyszerű bővítési lehetőségekkel

A kereskedelmi és ipari épületek tulajdonosai és üzemeltetői számára kiemelten fontos, hogy biztosítsák az üzletmenet folytonosságát, a minél magasabb arányú helyben előállított, megújuló energia felhasználását és az elektromosjármű-töltőállomások integrálásához szükséges kapacitást. Mindez elérhető az Eaton kis helyigényű, univerzális energiatároló rendszerével.

Az xStorage Compact az Eaton díjnyertes energiatároló technológiát alkalmazva nyújt ügyfeleinek könnyen telepíthető, egyszerűen használható, kompakt helyigényű akkumulátoros energiatárolási megoldást. Az xStorage Compact egy univerzális energiatároló rendszer, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára a megtermelt napenergia felhasználásának maximalizálását és megoldást nyújt az elektromosjármű-töltőállomások integrációjával kapcsolatos kapacitási problémákra.

Mindemellett az xStorage Compact például tartalék áramforrásként, csúcskiegyenlítésre és a terhelés átütemezésére is alkalmazható. A rendszer részt tud venni a frekvenciaszabályozásban, így a hálózati stabilitáshoz is képes hozzájárulni.

Craig McDonnell, Power Quality and Electronics and Emerging Markets üzletág, EMEA régiós alelnöke és vezérigazgatója elmondta: „Eddig is széles választékban kínáltunk skálázható és moduláris energiatároló rendszereket. Az xStorage Compact bevezetése lehetővé teszi számunkra, hogy olyan épülettulajdonosok és -üzemeltetők igényeinek is meg tudjunk felelni, akik gyorsan és egyszerűen szeretnék kihasználni díjnyertes energiatároló technológiánkban rejlő előnyöket.”

Az Eaton jövőképe, hogy energiagazdálkodási technológiái és szolgáltatásai segítségével jobbá tegye az emberek életminőséget és óvja a környezetet. Fenntartható megoldásokat kínálunk, amelyek segítenek ügyfeleinknek a villamos, hidraulikus és mechanikus energia hatékony, biztonságos és megbízható felhasználásában. Az Eaton 2019-es árbevétele 21,4 Mrd. amerikai dollár volt, termékeinket több mint 175 országban értékesítjük. Megközelítőleg 95 000 munkavállalónk van. További információkért kérjük, látogasson el a www.eaton.com oldalra.

Ha többet szeretne megtudni az Eaton minőségi energiaelosztási és áramellátási megoldásairól, kérjük látogasson el a www.eaton.hu weboldalra. A legfrissebb hírekért látogasson meg minket a Twitter-en a @ETN_EMEA címen, vagy keresse fel az Eaton LinkedIn cégoldalát.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény