FőoldalRendszerintegrátorA Bürklin új, kézi burkolatokat kínál a Hammond Electronics-tól
2020. április 27., hétfő ::

A Bürklin új, kézi burkolatokat kínál a Hammond Electronics-tól

A Bürklin Electronics csúcsminőségű elektronikai összetevőkre specializálódott forgalmazóként bejelentette a Hammond Electronics új, 1552-es családba tartozó kézi burkolatainak elérhetőségét. A kezdetben 6-féle méretben elérhető, IP54-besorolású, UL94-V0 lángálló ABS-burkolat kényelmesen kézbe vehető, ergonomikus kivitellel rendelkezik, ami lehetővé teszi például a gépek vezérlőegységeivel vagy elektromos emelők vezérlőivel történő tartós használatot

A zárópanelek a könnyű módosítás érdekében levehetők, a lógó kábelekkel történő használat érdekében pedig egy beépített, gumírozott kábelvédővel és húzásmentesítő kerettel szerelt, alternatív zárópanel is rendelhető. A falra szerelhető opcionális tartó lehetővé teszi az egység használaton kívüli kényelmes helyen történő tárolását. Az 1552 asztali burkolatként is használható. A kiindulási méretek 50 mm szélességűek és 22 vagy 30 mm magasságúak, illetve mindkét magasság 70, 110 és 150 mm hosszúságban kapható. Alapkivitelben minden méret hagyományos, szaténtextúrájú fekete-szürke színben kapható.

Az érintéses billentyűzet vagy a kijelző mélyedése a felső felületre van öntve, a PCB kiálló részei pedig az alaprészre vannak öntve. A teteje négy öncsavarozó, színkódos csavarral van az aljához rögzítve, az elhajlás elkerülése érdekében a hosszabb egységek közepére bepattintható zárak vannak felszerelve.

A Hammond Electronics új 1552-es családjába tartozó kézi burkolatok közvetlenül a www.bürklin.com címen a Bürklinnél érhetők el. A Bürklin széles termékportfóliójának részeként a Hammond Electronics 1557-es termékcsaládját is kínálja. A Bürklin több mint 500 eredeti gyártó 1,8 millió termékét kínálja; ezek közül több mint 75 000-et folyamatosan raktáron tart a vállalat raktárában és a München közelében, Oberhachingban lévő székhelyén.

A Bürklin honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény