FőoldalRendszerintegrátorCsapágyakkal, tömítésekkel és erőátvitelekkel szélesíti az RS a portfólióját
2020. február 18., kedd ::

Csapágyakkal, tömítésekkel és erőátvitelekkel szélesíti az RS a portfólióját

Az RS Components hírt adott arról, hogy új közvetlen szállítási megállapodást írt alá a svéd SKF csapágygyártóval. A megállapodás lehetővé teszi az RS igen gyors választékbővítését, amely elsősorban az erőátviteli termékekre, csapágyakra és tömítésekre koncentrál ipari tervező és karbantartó szakemberek számára

Az 1907-ben Gothenburgban alapított SKF a világ legnagyobb csapágygyártója és Svédország egyik legnagyobb vállalata, amely több mint 44 000 embert foglalkoztat világszerte. Csapágyakat szállít számos ipari és autóipari alkalmazáshoz, valamint fejlesztési partnere és szponzora a Ferrari Formula One csapatnak.

A csapágyak, tömítések és erőátviteli termékek mellett, az SKF ipari kenőanyagok és kenési rendszerek, állapotfigyelő rendszerek, szerszámok és egyéb karbantartási eszközök széles körét gyártja.

„A már eddig is jól működő kapcsolatunkat nagyobb közvetlen elköteleződéssel tovább erősítve az SKF-fel, sokkal szélesebb termékportfóliót kívánunk kiépíteni és kínálni ügyfeleinknek – mondta el Kristian Olsson, az RS ipari automatizálási és vezérlési elnökhelyettese. – Megnövelt elkötelezettségünkkel SKF kínálatunk az elérhető legerősebb lesz egész Európában.”

Michael Crean, az SKF délnyugat-európai értékesítési igazgatója így kommentálta: „Ezzel a megállapodással világosan elismerjük az RS erejét a forgalmazás területén. Kombinált digitális és fizikai értékesítési rendszerének képességei hozzáadott értéket nyújtanak és kiegészítik eddigi partnereinket. Még szorosabb együttműködésünk az RS Components-szel lehetővé teszi az SKF számára szélesebb vevőkör elérését szélesebb piaci tartományban.”

Az RS Components kapcsolódó honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény