FőoldalRendszerintegrátorHáromdimenziós, vízsugaras vágógép kerámiákhoz, fémhez és műanyagokhoz
2019. február 25., hétfő ::

Háromdimenziós, vízsugaras vágógép kerámiákhoz, fémhez és műanyagokhoz

Az STM Premium vágóberendezések teljes kiépítettségű, nagyteljesítményű rendszerek, amelyek nem hagynak kívánnivalót maguk után semmilyen téren, és tökéletesen alkalmasak precizitást és nagy feldolgozási sebességet előíró alkalmazásokhoz, vagy akár csőgyártáshoz is. Az erőforrásokat és alapanyagokat hatékonyan kezelő gépek egyik fő vonzerejét a rendkívül alacsony villamosenergia- és levegőfelhasználás adja, a tekintélyes továbbfejlesztési és adaptációs lehetőségek pedig tovább erősítik versenyképességüket

A gépek legnagyobb igénybevételnek kitett részeit kopásálló rozsdamentes acélból vagy alumíniumból gyártják, és jellemző rájuk a lapos alsórész, és a rejtett lineáris megvezetőkkel ellátott, csőmembrán nélküli, sima oldalpanelek. A gépek teljesen digitális meghajtó rendszere kefe nélküli, váltakozóáramú szervomotorokból, és egy többtengelyes CNC vezérlőegységből áll. A kezelőszoftver Microsoft Windows-alapú, és semmilyen különleges igényt nem támaszt, egy közönséges PC-n is működőképes.

Az STM PremiumCut rendszerek az innovatív STM háromdimenziós vágófejjel kombinálva univerzális, vízsugaras vágórendszert valósítanak meg. A választékban szereplő, háromféle modell max. 12°, 48° vagy 68° vágási szöggel érhető el, az öttengelyes kinematikai rendszer pedig a vágási szöghibát javító kompenzációt biztosít a precizitás jegyében. Az integrált ütközésvédelem a biztonságot szolgálja.

A vágógépek haladási sebessége 40 méter/perc, pozicionálási pontossága ±0,05 mm/m 20° vágási szögnél, ismétlési pontossága ±0,03 mm/m 20° vágási szögnél, a Z irányú nettó távolság 300 mm.

Az STM Premium honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény