FőoldalRendszerintegrátorKamerák berendezés-karbantartási alkalmazásokhoz
2018. november 29., csütörtök ::

Kamerák berendezés-karbantartási alkalmazásokhoz

Az RS Components kínálatában elérhetővé tette a FLUKE Professional infravörös hőkamera sorozatát. A terméksorozat kristálytiszta és részletekben gazdag képet biztosít, ami segíti a karbantartási mérnököket és technikusokat az elektromos rendszerekben kialakuló forró pontok helyének megtalálásában és a potenciális problémák diagnosztizálása során

A sorozatot négy típus alkotja: Ti300 PRO, Ti400 PRO, Ti450 PRO és a felső kategóriás Ti480 PRO. Akár 1200 °C-os hőmérséklet mérésére is alkalmas. Minden kamera megtekintési funkciók széles skálájával, nagy felbontású LCD érintőképernyővel és a Fluke Connect® átfogó szoftverplatformmal is rendelkezik, amely lehetővé teszi az egyszerű berendezésfelügyeletet. Az időtakarékosság és a karbantartási adatok megbízhatóságának vezeték nélküli szinkronizálási műveletekkel történő növelése érdekében a Fluke Connect lehetővé teszi a műszaki szakemberek számára a képek optimalizálását, az elemzések elvégzését és testre szabható jelentések generálását, amelyek mindegyike exportálható a Fluke Connect felhő alapú tárhelyre.

Intuitívabb vizuális felületet kínál javított, felhasználók által tesztelt, érintőképernyővel. A kamera lehetővé teszi riasztások alkalmazásával az előre beállított „normál” hőmérséklet-tartományon kívül eső területek kiemelését. Ezenkívül a PRO sorozat megnövelt érzékenysége hőmérséklet-különbségek szemléltetéséhez használható. Például a Ti450 PRO esetén a NETD (Hőmérséklet-különbségi zajegyenérték) 0,025 °C 30 °C-os hőmérsékletnél.

A PRO sorozathoz tartozó mind a négy modell kiváló képminőségű, és a gyártó LaserSharp® autofókusz funkciója alapfelszereltség, ugyanakkor a Ti400 és Ti480 típusokat a Fluke MultiSharp fókusz funkciójával is ellátták. A speciális megtekintési lehetőségek közé tartoznak a következők: térbeli felbontás 1,75 m és 0,93 m-es sugár között; kijelzőfelbontás 240×180-tól akár az 1280×960-as „SuperResolution” üzemmódig (a Ti480 típus esetén); 24°-os vízszintes és 17°-os függőleges látómező három típus esetén, illetve 34°×24° a Ti480 típus esetén.

Minden kameratípust standard infravörös objektívvel szállítunk, a csomag tartalma továbbá: egy AC tápegység és egy akkumulátortöltő; két intelligens lítium-ion akkuegység; HDMI- és USB-kábelek és egy 4 GiB-os micro-SD kártya. A sorozat teljessé tehető a következőkkel:széles látószögű, makro és 2x-es, illetve 4x-es teleobjektívek a még több részlet megörökítése érdekében, arra az esetre, ha a műszaki szakemberek közel vagy épp távol vannak a vizsgálandó alkalmazáshoz. Egyéb elemek is megvásárolhatók, beleértve a Bluetooth headsetet, az állványra rögzítő tartozékot és a tartalék intelligens akkumulátort, illetve töltőt is.

A Fluke PRO sorozathoz tartozó hőkamerák az EMEA-országokban és az ázsiai csendes-óceáni térség országaiban kaphatók.

Az RS Components honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény