FőoldalRendszerintegrátorÚj motoráramkör-védelmi termékcsalád
2018. október 29., hétfő ::

Új motoráramkör-védelmi termékcsalád

Az RS Components bejelentette a motor áramköri megszakítók TeSys GV4 termékcsaládjának elérhetővé tételét, melynek gyártója, a Schneider Electric, vezető szerepet tölt be az energiagazdálkodás és az automatizálási alkalmazások speciális megoldásainak piacán

A továbbfejlesztett jellemzők és funkciók egész sorát kínáló, rendkívül kompakt TeSys GV4 terméksorozat a digitális intelligenciát strapabíró és megbízható védelemmel ötvözi a motorhoz kapcsolódó alkalmazásokhoz. Lényeges, hogy a terméksorozatot a legzordabb környezetekben, például szennyvízkezelő létesítményekben, finomítókban, cementgyárakban, darus emelőgépekben történő használatra és számos más kihívást jelentő alkalmazáshoz tervezték.

Folyamatos működést tesz lehetővé, és csökkenti a motor állásidejét a legkeményebb feltételek között is. A TeSys GV4 jelenleg az egyetlen motor áramköri megszakító, amely az alapszintű megszakítóval biztosított védelmet továbbfejlesztett funkciókkal ötvözi, és amely képes kezelni az akár 55 kW-os teljesítményt és az akár 115 A-es áramerősséget.

A TeSys GV4 termékcsalád három típusú védelmet kínál: mágneses a GV4L típushoz; elektronikus termikus/mágneses a GV4P típushoz, amely két kategóriás (10 és 20), túlterhelési beállítások széles skálájával; illetve elektronikus termikus/mágneses állítható speciális védelemmel és riasztási funkcióval a GV4PEM típushoz. A riasztási és hibamegkülönböztetési funkciók az opcionális SDx oldalmodullal is elérhetők. Mindezen továbbfejlesztett védelmi és riasztást megelőző funkciók hatékonyabbá teszik a folyamatvezérlést és megkönnyítik a problémák észlelését még azok bekövetkezte előtt.

A TeSys GV4 termékcsalád alapfelszereltségéhez tartozik a két nyílású EverLink™ áramcsatlakozók. A vállalat által szabadalmaztatott EverLink csatlakozótechnológia csökkenti a laza, csupasz kábelekkel járó, kúszóáram kockázatát. Ezenkívül jobban ellenáll a rezgéseknek, és az évenkénti újrafeszítés is szükségtelenné válik. A termékcsaládhoz tartozó áramcsatlakozók tartozékok széles skálájával szerelhetők fel, beleértve a kiegészítőket, forgó fogantyúkat, illetve továbbfejlesztett riasztási és hibamegkülönböztető modulokat.

A termékcsalád működése kimondottan felhasználóbarát, melyhez hozzá tartoznak az NFC kommunikációs protokollon keresztül kiválasztható beállítások és az okostelefonokhoz, illetve táblagépekhez elérhető TeSys GV4 alkalmazás, melynek segítségével leolvashatók a diagnosztikai adatok, valamint beállíthatók olyan védelmi funkciók, mint az elakadás, a hosszú indulás és a földelési hiba.

Nyolc különböző névleges áramerősségű változatban kapható 2 és 115 A között, három megszakítóképesség elérhető 25, 50 és 100 kA, az IEC szabvány szerint 415 V AC esetén. A termékcsalád az EAC és CCC szabványok szerinti tanúsítvánnyal rendelkezik; a GV4P és a GV4PEM típus UL tanúsítvánnyal is rendelkezik. A GV4 termékcsalád kompatibilis a Schneider Electric Green Premium ökocímkével, amely garantálja a teljes megfelelőséget az aktuális környezetvédelmi szabályozásokkal, beleértve a RoHS és REACH előírásokat, ezenkívül részletes és megbízható információkat tesz közzé a termékek környezetre gyakorolt hatásairól.

A Schneider Electric TeSys GV4 termékcsaládot az RS az EMEA-országok és az ázsiai csendes-óceáni térség országai számára kínálja. További információkat az RS által kínált gyárkarbantartási megoldásokkal kapcsolatban itt talál: http://smarturl.it/plant-maintenance

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény