FőoldalRendszerintegrátorÚj elektromos- és kéziszerszámokhoz való vágótartozékok karbantartási mérnökök számára
2018. szeptember 10., hétfő ::

Új elektromos- és kéziszerszámokhoz való vágótartozékok karbantartási mérnökök számára

Az RS Components LENOX elektromos- és kéziszerszámokhoz való vágótartozékkal bővítette a gyártói környezetben dolgozó karbantartási mérnököknek, illetve építkezési, famegmunkálási vagy vízvezeték-szerelési területeken dolgozó kereskedőknek szánt termékei kínálatát. Az új Lenox termékcsaládban olyan elektromos szerszámokhoz való vágótartozékok találhatók, mint például darabolókorongok, kardfűrészlapok, lyukfűrészek, szúrófűrészlapok és lépcsős fúrószárak

A kötött csiszolótípusokhoz használt elektromos szerszámokkal együtt használható LENOX METALMAX™ gyémánt technológia keretében egy alternatív darabolókoronghoz juthat hozzá, amely azonos fordulatszám és nyomaték mellett üzemel, mint csiszoló társa. A termék rendkívül ellenálló, 1000-nél is több vágásra alkalmas, így élettartama 30-szor hosszabb, mint a vékony kötésű darabolókorongoké. Ezenfelül a vágási mélység a teljes élettartam alatt változatlan, amely jobb irányíthatóságot, elérhetőséget és pontosabb vágást biztosít. A technológia több fémtípussal elbánik, beleértve az acélt, a fémlemezeket, a rozsdamentes acélt, a megerősített rudakat, az öntött vasat, az alumíniumot és egyéb, nem vastartalmú fémeket.

Az RS-nél elérhető második termékcsalád a kardfűrészlapok családja, amelyek között megtalálható a hagyományos bimetál lapoknál 10-szer hosszabb élettartammal rendelkező LAZER CT™ karbidhegyű lapok, a szegelt faanyag átvágására tervezett DEMOLITION CT™ lapok és a hagyományos egyenes kardfűrészlapoknál kétszer hosszabb élettartamú GOLD™ POWER ARC íves fűrészlapok.

A vágótartozékok között megtalálhatók még a folyamatos forrasztott élű gyémánt lyukfűrész, amely robusztus kialakítása révén jóval ellenállóbb a nagyobb igénybevételt jelentő alkalmazásoknál is, a famegmunkáláshoz és fémvágáshoz használható bimetál szúrófűrészlapok és a szabadalmaztatott kéthornyos VARI-BIT® lépcsős fúrószárak, amelyekkel gyorsan és tisztán fúrhat lyukakat.

Elérhetők továbbá fűrészeléshez és fémmegmunkáláshoz használható folyadékok, például a szerszám élettartamát növelő LENOX PROTOOL LUBE™ szintetikus emulzió, illetve kézi szerszámok széles választéka, például kézifűrész keretek és pengék, valamint műanyag- és fémcsővágók.

A LENOX elektromos- és kéziszerszámok vágótartozékait az RS az EMEA-országok és az ázsiai csendes-óceáni térség országai számára kínálja.

Az RS Components honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény