FőoldalRendszerintegrátorÚj csiszolók fémmegmunkáláshoz és ipari alkalmazásokhoz
2018. augusztus 15., szerda ::

Új csiszolók fémmegmunkáláshoz és ipari alkalmazásokhoz

Az RS Components a 3M hordozható kötött csiszolószerek új Silver portfólióját vezette be, amely a szerszámok széles választékához használható vágására és csiszolására a fémmegmunkálási alkalmazásokban. A 3M Silver portfólió új termékei közé tartoznak a süllyesztett közepű csiszolókorongok és a darabolókorongok

A csiszolók létfontosságúak a termékek gyártása során többek között a következő alkalmazásokban: épületek, hidak és olaj- és gázinfrastruktúra, valamint a vasúti és hajógyártási ágazatok fémszerkezetének készítése; vagy a gépek és berendezések építése számos iparág számára; és számos általános fémmegmunkálási alkalmazás.

Az új 3M Silver csiszolók a fémek szeletelésére, és a gyorsabb és hűvösebb vágásra alkalmas 3M „precíziós kialakítású szemcse” technológiájának használatát a hagyományos szemcsés termékekhez képest hosszabb élettartammal kombinálják. A rendkívül tartós anyag egyben egyenletes vágást biztosít a teljes élettartama során. A Silver termékcsalád a vágási képesség és a kopásállóság jól kiegyensúlyozott kombinációját nyújtja, ami az ügyfelek és alkalmazások számára általában alacsonyabb költséget eredményez a csiszolószerekkel szemben olyan helyeken, ahol nincs igény, vagy nem tudják kihasználni a 3M csúcsminőségű csiszolóanyagait, mint pl. a Cubitron II csiszolókat.

A 3M Silver süllyesztett közepű csiszolókorongjai (DCGW) a derékszögű csiszolók új osztályát képviselik. Ideális választás hegesztéseltávolítási, élezési és peremezési és sok más alkalmazáshoz, és gyorsabb vágást és hosszabb élettartamot kínál, mint az alumínium-oxid és alumínium-cirkónium-dioxid korongok.

Ezenkívül a 3M Silver vágókorongok prémium teljesítményű szerszámok, amelyek a mindennapi használatra megfizethetők. Ezek a termékek gyors és sima vágási műveletet biztosítanak minden típusú vasfém, rozsdamentes acél és ötvözött acél esetében.

Az RS Components honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény