FőoldalRendszerintegrátorAkkumulátormentes, vezeték nélküli szkenner
2018. április 17., kedd ::

Akkumulátormentes, vezeték nélküli szkenner

A Honeywell Xenon 1902g-bf a legújabb akkumulátormentes 1D/2D vonalkódolvasó. Mint minden Xenon szkenner, a 1902g-bf is egyedülálló vonalkód beolvasási teljesítményt nyújt, rossz minőségű vagy sérült vonalkódokon esetében is

Az eszköz a Bluetooth low-energy Class 2 modulnak köszönhetően alacsony energia igény mellett, akár 10 méteres távolságból is képes kommunikálni a dokkolójával, így elegendően széles mozgásteret nyújt a felhasználó számára.

Számos kényelmi funkció közül az egyik az, hogy hangjelzéssel jelzi amennyiben a szkennert rosszul helyzetük vissza a dokkolóba, amúgy az eszköz plug-and-play módon automatikusan konfigurálja magát a host-hoz kapcsolódva, így a beüzemelési folyamat is lényegesen lerövidül vele.

Az akkumulátor helyett szuperkondenzátorok biztosítják a töltöttséget, amelyek kevesebb, mint két perc alatt teljesen feltöltődnek az USB-porton keresztül. Ez akár 30 másodpercre is lecsökkenhet aktív USB vagy külső fali adapter esetén. Egy teljes feltöltéssel nagyjából 450 db EAN kód beolvasására lesz képes az olvasónk.

A Xenon 1902g-bf vonalkódolvasó ideális választás pénztárnál, pultoknál és munkaállomásokon történő használatra. Tökéletes kiegészítő kézi adatbeolvasásra egy pultszkenner mellett vagy raktárak szállítmányozási feladatainak támogatásához is.

A forgalmazó Vonalkód Rendszerház Kft. honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény