FőoldalRendszerintegrátorNagyteljesítményű, USB-vezérelt PLL-es frekvenciaszintézerek
2018. február 05., hétfő ::

Nagyteljesítményű, USB-vezérelt PLL-es frekvenciaszintézerek

A Fairview Microwave bemutatott egy új család USB-vezérlésű, fáziszárt hurkos frekvenciaszintézert. A jó jelintegritású rádiófrekvenciás és mikrohullámú kommunikációs berendezésekben a PLL-es szintézerek kiváló frekvenciastabilitást és -pontosságot, valamint kiváló fáziszajt biztosítanak, amelyek lehetővé teszi a rendszerelemek számára legjobb teljesítményük kamatoztatását. A Fairview Microwave új PLL szintézerei optimális választást jelentenek elektronikus harcászati, jelgenerálási, asztali mérőműszeres és mikrohullámú rádiós alkalmazásokhoz egyaránt

A Fairview hat új PLL-es frekvenciaszintézere kompakt méretű, masszív, SMA csatlakozós kialakítást kap, amely USB 2.0-kompatibilis interfészen keresztül kap egyenáramú táplálást és biztosít vezérelhetőséget grafikus felhasználói felületen keresztül. A szintézerek frekvenciatartománya összességében lefedi a 25 MHz – 27 GHz tartományt. Kimeneti csillapításuk akár 50 dB-ig skálázható 1 dB-es lépésekben, kimeneti teljesítményük +10 – +19 dBm is lehet. A fáziszaj 100 kHz ofszet mellett akár -108 dBc/Hz is lehet, a fáziszárási sebesség jellemzően 1 ms.

Az új szintézerek rendelkeznek 50 MHz frekvenciájú, integrált frekvenciaforrással, illetve opcionálisan külső referenciával is. A frekvenciafelbontás az alapértelmezett egészszámos vagy törtszámos üzemmódba is beállítható, 1 MHz lépésméretig. A modulok támogatják az RF teljesítménytiltást, fáziszárás és feloldás vezérlését, illetve rendelkeznek funkcionálásra utaló LED-es indikátorokkal is. A PLL-es frekvenciaszintézerek kompatibilisek az RoHS és REACH direktívák előírásaival, exportbesorolásukat tekintve kategóriájuk EAR99. A részletes műszaki adatlap, felhasználói kézikönyv és VISA-kompatibilis szoftvercsomag a gyártó Fairview Microwave weboldaláról letölthető.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény