FőoldalRendszerintegrátorÚj szintre emelkedett a megfizethető hőkamera fogalma
2018. január 04., csütörtök ::

Új szintre emelkedett a megfizethető hőkamera fogalma

A népszerű, mobileszközökre tervezett hőképalkotási eszköz harmadik generációjának segítségével élesebb képek készíthetők, és egyszerűbbé válik azok megosztása is. Az RS Components a világon az elsők között teszi már raktárról elérhetővé az újonnan bevezetett FLIR ONE Pro mobileszközökre tervezett hőképalkotási rendszert

A FLIR ONE termékcsalád harmadik generációs érzékelője az eddiginél nagyobb, 160×120 pixeles felbontásra képes, a jobb képélességet szolgáló, innovatív VividIR™ képfeldolgozás és az alkalmazás felhasználói felületéhez hozzáadott új funkciók segítségével. Így a professzionális és az amatőr felhasználóknak egyaránt ajánlott termék még a korábbi verziónál is magasabb minőséget nyújt, Az alkalmazás segítségével a hőképek közvetlenül az okostelefon fotóalbumába tölthetők, könnyebbé téve ezáltal a munkatársakkal való és a közösségi csatornákon történő megosztást.

Az új FLIR ONE Pro számos funkciót megőrzött azok közül, melyek elődeit oly sikeressé tették, beleértve az MSX-technológiát, mely a hőképeket az okostelefon színes kamerájának élrészletével kombinálja, a nagyobb képtisztaságért és a jobb értelmezhetőségért. Az eszközben ezen kívül megtalálható továbbá az innovatív, állítható OneFit csatlakozó, melynek használatával a modul még akkor is egyszerűen csatlakoztatható, amikor a mobileszköz a védőtokban van.

A FLIR ONE Pro egyik jellemző alkalmazási területe a kereskedők általi használat olyan, nehezen felismerhető problémák meghatározásakor, mint például az energiaveszteség, a vízkárok forrásának megállapítása vagy a rejtett elektromos hibák észlelése. Nagyszerű megoldást jelent továbbá az automatizálás területén felmerülő hibák elhárításakor, a tápegységek, inverterek és más elektronikus áramkörök elemzésekor vagy ipari gépek vizsgálatakor. Robosztus kialakításnak köszönhetően a modul ellenáll a mindennapi kopásnak, elhasználódásnak, és 1,8 méterig ütésálló.

„A FLIR ONE Pro óriási előrelépést jelent a hőképalkotás területén.”mondta Marco Nibioli, a FLIR Systems EMEA-térségbeli értékesítési vezetője. „Magasabb képminőséget és jobb felhasználói élményt biztosít megfizethető áron, miközben az egyéni felhasználók és a kisebb vállalkozások számára is elérhetővé teszi a kiváló minőségű hőképalkotást.”

Fabien Fournier, az RS vizsgálati- és mérőosztályának vezető értékesítési menedzsere hozzátette: „Az RS kész azonnal teljesíteni a FLIR ONE Pro-ra érkező megrendeléseket, és még nagyobb sikerre számít, mint az előző verzió esetében, az ipari, kereskedelmi és hobbifelhasználók körében egyaránt.

A hőkamera két változatban kapható, micro-USB csatlakozóval Android-eszközökhöz, vagy Lightning csatlakozóval az iOS-eszközt használók számára. Az RS az EMEA-országok és az ázsiai csendes-óceáni térség országai számára kínálja mindkét verziót.

Az RS Components honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény