FőoldalRendszerintegrátorLaboratóriumi fagyasztó igényes gyógyszerészeti alkalmazásokra
2017. december 28., csütörtök ::

Laboratóriumi fagyasztó igényes gyógyszerészeti alkalmazásokra

A TwinGuard MDF-DU702VX-PE típusjelű, -86 °C-os fagyasztó minden iparági követelményt kielégít a legértékesebb anyagok hosszú távon biztonságos tárolására nézve. A dupla, egymástól független, opcionálisan folyékony nitrogénes vagy folyékony széndioxidos tartalékrendszerrel kombinált hűtőkör olyan védelmi biztonságot garantál, amelynek jelenleg nincs párja a piacon

A két, egymástól független hűtőkörrel rendelkező TwinGuard kiváló megbízhatóságú, egyenletes -86 °C hőmérsékletet tart fenn hosszú távon. Abban a valószínűtlen esetben, ha az egyik hűtőkör meghibásodik, a másik hűtőkör megtartja a belső hőmérsékletet -70 °C körül addig, amíg a javítás megtörténik, értékes és kétségektől mentes védelmet nyújtva a fagyasztóban tárolt, nagyértékű minták számára.

Az innovatív kialakítású, ún. EZlatch rendszerű ajtónyitási mechanizmussal a hozzáférés a tárolt mintákhoz igen egyszerű és a tárolás szempontjából egyszerre biztonságos. A színes LCD-alapú, érintésérzékeny kezelőfelület teljes felhasználói hozzáférést tesz lehetővé még a védelmi kesztyűt viselő operátorok számára is, az integrált USB-port pedig a naplózott adatok gyors PC-re átmentésében jelent segítséget.

A Panasonic honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény