FőoldalRendszerintegrátorHibridüzemű személyemelő daruk különleges alkalmazásokhoz
2017. szeptember 21., csütörtök ::

Hibridüzemű személyemelő daruk különleges alkalmazásokhoz

A Platform Basket által kifejlesztett Spider személyemelő darucsalád neve egyet jelent az univerzalitással, kompaktsággal, könnyű használhatósággal, és ez alól természetesen az új Spider 13.80 ED modell sem jelent kivételt. A Spider hibrid verziója nem csupán belsőégésű motorral, hanem kiegészítésképp egy 24 V-os akkumulátorral is rendelkezik, amely igény szerint lehet akár helytakarékos és könnyített Li-ion akkumulátor is, és az alkalmazott invertertechnológia kiválóan hasznosítja

Az ED verziójú Spider daruk egyrészt a belsőégésű motornak köszönhetően kiválóan használhatók kültéren, másrészt pedig a beépített akkumulátornak hála, akár beltérben is, olyan esetekben, ahol nem áll rendelkezésre csatlakozási lehetőség az elektromos hálózathoz, illetve nem megengedett a helyiség szennyezése káros anyagokkal és/vagy zajjal. A daruk hibrid változata ideális lakóterületek és kórházak közelében végzett munkákhoz, ablaktisztításhoz, épület-karbantartáshoz, elektromos karbantartáshoz, festéshez stb.

Az új Spider 13.80 ED az egyetlen olyan teleszkópos személyemelő daruplatform, amely ebben a munkamagassági gépkategóriában segédgémmel is rendelkezik. A Platform Basket mérnökei olyan szuperkompakt platformot alkottak meg, amely összecsukott méretben mindössze 2 m széles és 0,8 m magas, ellenben nem kevesebb, mint 13,3 m-es munkamagasságot képes biztosítani, ami rögtön a kategória élmezőnyébe repíti.

A Spider 13.80 ED különlegessége a kompakt helyigényű stabilizálás is, amely mindössze 2,7×2,7 m-es felületi kiterjedéssel stabilizálja az emelőszerkezetet, javítva ezzel a megoldás sokoldalúságát. Az egész szerelvény relatíve könnyűnek számít, így bármely, 3,5 t terhelhetőségű, szokványos tehergépjárművel szállítható.

A Platform Basket honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény