FőoldalRendszerintegrátorGenerációváltás a megbízhatóság és termelékenység tekintetében
2017. szeptember 12., kedd ::

Generációváltás a megbízhatóság és termelékenység tekintetében

A Flow International Corporation bejelentette a Mach 500 európai rajtját. A Mach 500 egy teljesen új ipari szabvány eljövetelét hozó vízsugaras rendszer, amely a vízsugaras vágási technológiát és a legújabb géparchitektúrát egyesíti a kifinomult szolgáltatási oldallal

A Mach 500 legfőbb alkalmazási területe a fémek (pl. alumínium, rozsdamentes acél, sárga- és vörösréz), mesterséges és természetes kőzetek, kompozitanyagok, valamint üveg és műanyagok megmunkálása. A FlowXpert® 3-D CAD/CAM modellezőszoftverrel és a nemrég bemutatkozott Compass™ 5 tengelyes kontúrkövető és ütközésérzékelő megoldással a Mach 500 sebesség, pontosság és megbízhatóság tekintetében valóságos generációváltás a korábbi rendszerekhez képest.

A Mach 500-zal a Flow a korábbi modellekhez viszonyítva effektíve megduplázta a gyorsulást, amely a Mach 3b-hez képest 15–30%-os mértékű ciklusidő-csökkenést jelent (megjegyzés: a Mach 3b a cég legnagyobb darabszámban globálisan értékesített vízsugaras vágórendszere). A Mach 500 a z tengely mentén a korábbihoz képest másfélszer akkora (305 mm) távolság megtételére alkalmas, megismételhetősége (0,03 mm) pedig kétszer jobb lett. Az átdolgozott, modernizált elektromos rendszer javítja a rendszer megbízhatóságát és csökkenti összetettségét. A FlowXpert® CAD/CAM-szoftver legújabb generációja nemcsak komplett 3D-s modellek tervezésére alkalmas, hanem segítségével az optimális vágási útvonalak is kiszámíthatóak.

A Flow International Corporation honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény