FőoldalRendszerintegrátorSzinte csak kicsomagolni kell...
2017. július 20., csütörtök ::

Szinte csak kicsomagolni kell...

A Schneider Electric bejelentette, hogy a rázkódáselnyelő csomagolással ellátott APC NetShelter SX rackszekrény már a Cisco UCS-szerverekkel előre integrált csomagban kapható. Az APC a Cisco minősítésével olyan tesztelt megoldást kínál az értékesítő partnerek és az ügyfelek számára, amely kompatibilis az összetett informatikai rendszerekkel, így lehetővé teszi a korábbinál biztonságosabb szállításukat és gyorsabb telepítésüket

Napjainkban a vállalatokra egyre nagyobb nyomás nehezedik, hogy lépést tudjanak tartani a Big Data és az IoT (Internet of Things) rohamos terjedésével. Az így generált új igények kiszolgálása érdekében az informatikai infrastruktúráknak nemcsak egyre fejlettebbeknek, de rugalmasnak és gyorsan installálhatóknak is kell lenniük, mert ellenkező esetben nem várt kiesések és pluszköltségek merülhetnek fel. Olyannyira, hogy az IHS tavalyi felmérése szerint az észak-amerikai cégek évente összesen 700 milliárd dollárt veszítenek az IT-osztályhoz köthető leállásokkal.

„Az egyik legfőbb kihívás az üzleti vállalkozások számára, hogy az egyre összetettebb informatikai rendszerek használata mellett minél gyorsabban tudjanak reagálni a piaci igényekre, így minden korábbinál fontosabb a gyártók együttműködése a könnyen használható és üzembe helyezhető informatikai megoldások terén. Az APC együttműködése a Ciscóval jól bizonyítja, hogy a vállalat megbízható és egyszerű áramvédelmi megoldásokat tud nyújtani az egyre kifinomultabb számítási architektúrákhoz” – mondta Rob McKernan, a Schneider Electric informatikai részlegének alelnöke.

Rugalmasság, biztonság, könnyű kezelhetőség

A Cisco UCS-szervereket használó szervezetek számára a fizikai infrastruktúrát támogató megoldások terén eddig korlátozottak voltak a lehetőségek. Egyrészt mostanáig az előre összerakott Cisco UCS-szervereket kizárólag Cisco R Series rackszekrényekkel együtt lehetett rendelni, másrészt a fizikai infrastruktúra optimalizálására és a partnerek kiválasztására is kevesebb esély nyílt. Az integrált megoldással azonban a NetShelter SX rázkódáselnyelő csomagolása problémamentes szállítást, könnyű kirakodást, valamint egyszerű üzembe helyezést tesz lehetővé egészen 907 kilogramm súlyhatárig. A rackszekrény többek között olyan megoldásokkal járul hozzá a biztonságos és gördülékeny folyamatokhoz, mint a kétrétegű, kartonpapír külső burkolat, az ütésálló ház vagy a beépített rámpa. A több mint egymillió értékesített egységet számláló, piacvezető NetShelter SX tehát egy olyan többfunkciós tárolóeszköz, amely megbízható rackszekrény-környezetet biztosít az üzleti működés szempontjából kritikus berendezések számára.

Partneri együttműködés az igények teljes körű kielégítésére

Az APC és a Cisco partnermegállapodásának köszönhetően az értékesítő partnerek és az ügyfelek megbízható, gyorsan installálható és teljes körű megoldást kapnak, ami megoldja helyettük a rendszerkompatibilitási feladatokat, így a költségek és az időráfordítás csökkenthetők. Emellett a NetShelter SX minősítésével a Schneider Electric fizikai informatikai infrastruktúrájának széles választéka is elérhetővé válik, beleértve az egyszerű energia- és hűtésintegrációt az InfraStruxure™ modulokkal, a skálázható adatközponti architektúrákat, valamint a peremhálózati környezetekhez készült Micro Data Center Xpress-megoldásokat.

A Schneider Electric honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény