FőoldalRendszerintegrátorKivételesen strapabíró kézi számítógép
2017. április 25., kedd ::

Kivételesen strapabíró kézi számítógép

A Honeywell CN75 és CN75e kézi számítógépek a felhasználók által igényelt sokoldalúságot kínálják a változó nagyvállalati keresletnek megfelelve. Az eszköz napjaink legjellemzőbb operációs rendszereivel a Windows Embedded Handheld 6.5-tel és az Android 6.0 Marshmallow-val egyaránt rendelhető. Az adatgyűjtő műszaki paramétereinek köszönhetően az 1,5 GHz-es dual-core, multi-engine processzorral, valamint 2 GiB RAM-mal és 16 GiB Flash memóriával rendkívül tartós használatot biztosít

A Honeywell CN75 kézi számítógép kifejezetten a terepen dolgozók számára készült. A készülék a robusztusság, a hosszú üzemidő és az ergonómia tökéletes egyensúlyát kínálja, mindezt páratlan sokoldalúsággal ötvözve. A CN75e modell ugyanezt a funkcionalitást és teljesítményt kínálja nagyobb billentyűzettel, ideális választásként a kesztyűben dolgozó és a nagyobb mennyiségű adatot rögzítő munkatársak számára.

A CN75 és CN75e adatgyűjtők üzemideje kiemelkedő, a 4000 mAh-s akkumulátor a teljes műszak idejére biztosítja a tápellátást, így nem kell aggódni a lemerült akkumulátorok okozta állásidő miatt.

A CN75 és CN75e kézi számítógépek nagy teljesítményű kódolvasóval rendelkeznek, ami akár gyenge fényviszonyok mellett is lehetővé teszi a gyors és pontos vonalkódolvasást. Fejlett vonalkódolvasó technológiája bemozdulás tűrő, ezzel rendkívül hatékony és gyors leolvasást tesz lehetővé.

  • Igények szerint megválasztható operációs rendszer (Windows vagy Android) és alkalmazás támogatás.
  • A vezeték nélküli adatkommunikáció minden formája elérhető a felhasználó számára: legyen az Bluetooth, WLAN vagy WWAN.
  • Ellenáll a 2,4 m magasságból, betonra történő becsapódásnak és 2000 leejtésnek 1 m magasságból. Víz és por elleni védettsége IP67 szintű.
  • EA30-as fejlett technológiájú olvasófeje bemozdulás tűrő, fényviszonyoktól függetlenül is gyors leolvasást tesz lehetővé. A nagy pontosságú leolvasás elérése érdekében fehér megvilágítású olvasófejet és vörös lézercélzó egységet használ.
  • Tartozékaival és illeszthető perifériákkal teljes körű üzleti megoldások hozhatók létre.

A Vonalkód Rendszerház Kft. honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény