FőoldalRendszerintegrátorLaboratóriumi autokláv Hollandiából
2017. március 21., kedd ::

Laboratóriumi autokláv Hollandiából

A Tuttnauer TLC laboratóriumi autoklávjait a kiváló minőségű, megismételhető folyamatvégzés és alkalmazások széles körével való kompatibilitás jegyében tervezték a modern laboratóriumok elvárásai szerint. A TLC autoklávok olyan felhasználási modelleket támogatnak, mint például:

  • folyadéksterilizálás (két darab flexibilis PT100 mérőfejjel) különböző hűtési lehetőségekkel,
  • csúcsok és üvegek sterilizálása,
  • műszerek sterilizálása (burkolással vagy anélkül),
  • biológiailag veszélyes és/vagy hulladékanyagok sterilizálása,
  • agarelőkészítés,
  • speciális, egyedi munkaciklusok.

A TLC Lab autoklávokat egyajtós, önmagában működőképes, vagy kétajtós, áthaladó rendszerként kínálja a gyártó, amelyek többféle telepítési és felhasználási lehetőséget biztosítanak. A kerekded alakú kamrával rendelkező TLC autoklávok teljes külső mérete keskenyebb a hagyományos kialakítású, négyszögletes kamrájú rendszerekhez képest, és egyben megfizethetőbbek is azok többségénél.

Az új TLC autoklávok alapkiépítésének része a mindkét oldalt megtalálható, 7 hüvelyk képátlójú érintőkijelző, a két automata, zsanéros ajtó, a beépített, 18 kW teljesítményű gőzgenerátor, a beépített vákuumszivattyú, a 316 literes kamra, a gyorshűtő, a 304-es rozsdamentes acél anyagú burkolat, a két flexibilis hőmérsékletmérő, a beépített nyomtató, a beépített kerekek, és az alaplemezpolc is. Valamennyi modell rendelkezik további extra lehetőségekkel is, amelyek opcionális bővítmény formájában állnak rendelkezésre, például javított hatásfokú szárítással, biológiailag veszélyes- és hulladékanyagok sterilizálási képességével, speciális programciklusok támogatásával stb.

A Tuttnauer honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény