FőoldalRendszerintegrátorAAEON System Product – etalon az ipari számítástechnikában
2017. január 26., csütörtök ::

AAEON System Product – etalon az ipari számítástechnikában

Az AAEON System Product termékcsalád egyes darabjai nemcsak a fizikai igénybevételt bírják jól, hanem egyedien igényes kivitelűek is, így egyszerre javítják a munkahelyi környezet funkcionalitását és esztétikai megjelenését. Különleges tulajdonságaiknak, például a széles üzemihőmérséklet-tartománynak, kimagasló számítási kapacitásuknak, a grafikus megjelenítőkkel való kompatibilitásuknak, az IP-minősítésű készülékházaknak, multi-touch érzékelőiknek és karcálló kijelzőjüknek köszönhetően az AAEON System Product termékek ipari és infotainment felhasználásra is kiválóan alkalmasak

OMNI – a legjobb választás, ha panel PC-re van szükség

OMNI: modulrendszerű HMI panel PC

A moduláris felépítésű OMNI alapegység szolgáltatásait különböző funkciójú modulokkal bővíthetjük.

Az OMNI-sorozat úttörőnek számít a bővíthető panel PC-k között. Bár a testre szabható panel PC-k ma már nem számítanak újdonságnak, legtöbbször nem állnak másból, mint alkotóelemeikre bontott számítógépekből, melyeket a kívánt specifikációnak megfelelően építenek össze újból. Moduláris felépítésének köszönhetően az OMNI jelentősen lerövidíti az átfutási időt, így a testre szabás pontosan olyan egyszerű, mint LEGO® kockákból várat építeni.

Az Intel® Celeron®, ATOM® és Core-i® processzorokkal felszerelt OMNI-sorozat a korábbi modelleknél nagyobb számítási kapacitást, max. 32 GiB memóriát és a VESA 100/ szabványnak megfelelő falikonzol-csatlakozót kínál.

A készülék rendelkezik a leggyakoribb bővítőhelyekkel és I/O interfésszel, például 1×USB A 3.0, 3×USB A 2.0, 1×HDMI és 1×3 tűs, 9–30 V egyenáramú tápfeszültség-csatlakozóval, így kiválóan alkalmas bármilyen ipari vagy HMI képernyős felhasználás céljára.

Sokoldalúságát a CPU-t és a többi fontos alkatrészt tartalmazó készülékház hátoldalán található, egyszerű csatlakozónak köszönheti. Az egyes modulok ezen az „OMNI-slot”-on keresztül, az USB-s eszközökhöz hasonlóan csatlakoznak a CPU-hoz. Ez a Plug&Play filozófia egyrészt leegyszerűsíti a testre szabást és a bővítést, másrészt az NRE-költségek kiküszöbölése révén olcsóbbá teszi a fejlesztést.

Jelenleg összesen nyolc modul kapható: egy kombinált USB/COM/LAN, egy dual LAN, egy Mini-Card és SIM-card, egy RS-232/422/485, egy szigetelt RS-232/422/485, egy digitális I/O, egy CAN Bus és egy audiomodul.

Az OMNI-sorozat 10,4 col és 21 col között többféle méretű kijelzővel, 4:3 és 16:9 képarányú, vetített-kapacitív (P-CAP) vagy teljesen lapos, ötvezetékes érintőképernyővel (RTS), IP65 szabvány szerinti védettséget nyújtó, teljesen alumíniumból készült házzal kapható, és a versenytársainál sokkal tágabb működési hőmérséklet-tartománnyal és jobb hatásfokú hűtéssel rendelkezik.

Főbb jellemzők

  • Intel® Celeron® ATOM® és Core-i® processzor
  • P-CAP vagy rezisztív, érintésérzékeny síkképernyő
  • Egyszerű I/O-bővíthetőség AAEON OMNI I/O modulokkal
  • Alumíniumtokozás
  • IP65 szabványnak megfelelő előlap
  • Ventilátor nélküli hűtés
  • Távoli Power On/Off csatlakozókompatibilitás
  • Bemenetifeszültség-védelem: túl- és alulfeszültség, valamint fordított polaritás elleni védelem

Az igényeinknek megfelelő teljesítmény/költség egyensúly

BOXER-6639: ventilátor nélküli „Boxer PC”

Vegyük például az AAEON BOXER-6639-es modellt, mely egy ventilátor nélküli, beépített kontroller, és igényes asztali processzorának és széles üzemihőmérséklet-tartományának köszönhetően ipari környezetben is kiemelkedő számítási teljesítményt tesz elérhetővé.

Ebben a közelmúltban bejelentett termékben a széles körű támogatottsággal rendelkező, 6. generációs Intel® Core™ asztali processzor dolgozik, de az újszerű fizikai kialakítás révén rendkívül jól skálázható is: a felhasználó igényei szerint bármikor, egyszerűen ki lehet cserélni benne a processzort.

A BOXER-6639 tervezésekor konkrét vertikális alkalmazási területeket tartottunk szem előtt: a 3 db, teljesen független, gigabites LAN-egység maximális sávszélességgel gondoskodik a nagy felbontású kamerák jelének folyamatos átviteléről, ami alapkövetelmény a komolyabb vizuáltechnikai felhasználási területeken.

A jó minőségű képi adatfolyam megjelenítését segíti a 4K felbontást is elérhetővé tevő, dual-HDMI kimenet is.

Ez a -20 °C és +50 °C között üzemképes és tág, 9–36 V közötti tartományban egyenáramról működtethető BOX PC bármilyen körülmények között megbízható, folyamatos működést ígér, akár változó tápfeszültség és szélsőséges hőmérsékleti viszonyok között is.

Üdvözli a GENE termékcsalád

GENE-SKU6: beágyazott, egykártyás számítógép

Az Intel® nemrég jelentette be, de az AAEON ePC kártyáján máris ott van: az AAEON bemutatja a GENE termékcsalád 3,5 colos kategóriájának legnagyobb teljesítményű tagját.

A GENE-SKU6-ban 6. generációs (korábbi nevén: Skylake) Intel® Core™ processzoros SoC található, mely az új chipsetnek köszönhetően a sorozat korábbi tagjainál jobb teljesítményt és maximum 8 GiB DDR4-kompatibilitást kínál. Megtalálható rajta a legtöbb népszerű bővítő és I/O interfész, például a MiniCard, az mSATA és az AAEON gyors testre szabhatóságot biztosító, egyedi BIOS interfésze is, így ideálisan megfelel bármilyen ipari vagy beágyazott számítástechnikai felhasználás céljára.

A forgalmazó Glyn honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény