FőoldalRendszerintegrátorKöltséghatékony csőkamera
2017. január 02., hétfő ::

Költséghatékony csőkamera

A TRITON Portable egy költséghatékony, kompakt csőkamera, amely kiváló minőségű felvételek készítésére ad lehetőséget olyan alkalmazási körülmények között, mint csatornák, épületek csővezetékezései, kutak, erőművek stb. A műszer nagy felbontású CCD képalkotó chipje kiváló fényerejű, színhűségű és részletességű képeket és videókat készít a tárgymezőbe eső objektumokról, elhelyezkedését tekintve pedig a kamera előre néző csúcsában található

A kamerába épített, 512 Hz frekvenciájú szonda a kamerafej mögött helyezkedik el, amely lehetővé teszi, hogy a szonda csúcsa egy lokátorral megtalálható legyen, ezáltal a kamerafej pontos elhelyezkedése a felszín alatt meghatározható. A kamerafej 12 állítható, fehér fényű LED-et is tartalmaz, a vizsgált terület megfelelő megvilágítására. A kamera zafírüveg lencséje kiválóan ellenáll a karcolódásnak, a navigálást pedig flexibilis, rugóval megtámogatott mechanizmus segíti elő.

A monitor és a további vezérlők a leválasztható DVR-egységen kaptak helyet. A 7,4 hüvelyk képátlójú, napfényben is kiváló leolvashatóságot biztosító monitor részletes képet jelenít meg, felületét akril fedőüveg óvja. Fokozott kültéri igénybevétel esetére opcionális árnyékolóval is ellátható.

A TRITON Portable csőkamera beépített WiFi modulja az élőképet tableten vagy okostelefonon is képes megjeleníteni. A képek és videók az opcionális rögzítőeszközzel közvetlenül rögzíthetők USB-s adattárolóra is. A kevlárral erősített vezetékburkolat vízálló, hosszúsága 38 méter.

A Fiberscope honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény