FőoldalRendszerintegrátorVédelem, illetve kapcsolat ember és berendezés között
2016. december 27., kedd ::

Védelem, illetve kapcsolat ember és berendezés között

A svájci központú Phoenix Mecano technológiai vállalatcsoporthoz tartozó német Bopla a BOCUBE ALU műszerházait az érzékeny elektronika védelmére, a zord környezeti körülmények közötti használatra fejlesztette ki

Az elektromos készülékek háza nemcsak az elektronikát védi, de kapcsolatot teremt az ember és a berendezés között is. A BOCUBE ALU a kereskedelemben kapható alumíniumöntvény műszerházakhoz képest számos innovatív újdonságot tartalmaz, profi megoldást kínálva a kiváló minőségű elektromos készülékekhez.

A BOCUBE ALU fedele a fóliatasztatúra számára szükséges süllyesztett, illetve süllyesztés nélküli felülettel került kialakításra. A termék IP66/IP67-védelmi fokozattal rendelkezik, de egyedi igény esetén IP69K is lehet. A BOCUBE ALU valamennyi alkatrésze fémből készült, és minden csavart eltakar a zsanér, illetve a dizájnborítás. A BOCUBE ALU homlokfelületei az elektromechanikai kapcsolódási pontok védelme érdekében visszahajlóak. Egyedi igény esetén speciális felületi bevonat is kerülhet a műszerházra, illetve egyedi színt is kaphatnak a zsanérok, valamint a dizájnborítások. Nyolc, különböző méretből álló széria áll a megrendelők rendelkezésére. A BOCUBE ALU olyan vevők számára is kedvező alternatívát kínál, akik hagyományos műszerházaikat modern külsővel szeretnék ellátni.

A Phoenix Mecano honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény