FőoldalRendszerintegrátorNagy teljesítményű DC mikromotorok
2016. október 10., hétfő ::

Nagy teljesítményű DC mikromotorok

A Faulhaber új 2668...CR egyenáramú motorja a konkurens megoldásokhoz képest lényegesen nagyobb teljesítményt kínál, és jelenleg ez a piacon a legnagyobb teljesítményű, réz-grafit kommutátoros DC mikromotor ebben a méretkategóriában. A motor nagy méretű NdFeB-mágnesének és a tekercselés magas réztartalmának köszönhetően a névleges nyomaték nem kevesebb mint 70 mNm

A komplett motor tömege mindössze 189 g, átmérője 26 mm, a nagy impulzusnyomatéknak hála pedig rendkívül rövid idő alatt eléri a teljesítménymaximumát. A 2668...CR mindezeknek köszönhetően kiválóan alkalmas nagy teljesítményű, professzionális gépekben és szerszámokban történő felhasználásra.

A motor réz-grafit keféire jellemző a kimagasló stabilitás és állóképesség. A motor burkolata bevont acélból készül, és illeszthető nagy felbontású optikai vagy mágneses enkóderekhez is. A kézi/hordozható eszközök mellett a Faulhaber új DC mikromotorjai különféle robotikai, orvosi, méréstechnikai, automatizálási, gépipari és űrkutatási alkalmazásokban is kompromisszumok nélkül felhasználhatóak.

A Faulhaber honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény