FőoldalRendszerintegrátorHatékony termeléslogisztikai megoldások
2016. június 22., szerda ::

Hatékony termeléslogisztikai megoldások

Egy gyártó cég életében állandó a törekvés, hogy produktív megoldásokat alkalmazzon a gyártási és logisztikai folyamatok területén. Egyértelmű a cél: a gyártás hatékonyságának növelése, a termelési terveknek megfelelő anyagellátás biztosítása, gyártási folyamat kockázatainak csökkentése

Mely vállalat engedheti meg magának, hogy egy esetleges gyártási hiba esetén felesleges munkaórákat áldozzon a hiba felkutatására, visszakeresésére, legrosszabb esetben a megrendelőik leállási kötbért rójanak ki a gyártás akadályoztatása miatt vagy elveszítsék a pozíciójukat a jelenlegi vásárlójuknál?

Többek között az ilyen problémák elkerülésére nyújthat megoldást a Vonalkód Rendszerház által fejlesztett LOG4Pro rendszer, mellyel kontrollálható a termékek előállítása, elkerülhető a hibássá vált termékek további megmunkálása, esetleges kiszállítása. A vevői reklamációk kezelésében nagy segítség a LOG4Pro rendszer termékkövetési modulja, mellyel nagyságrendekkel kisebb ráfordítást igényel az alkatrészek visszahívása, mert pontosan visszakereshető, mely egységek érintettek a hiba kialakulásában, így nem szükséges egy adott időszakban gyártott összes termék visszahívása.

A Vonalkód Rendszerház honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény