FőoldalRendszerintegrátorBluetooth-támogatású interfészkonverter vákuumos jelváltók számára
2016. június 16., csütörtök ::

Bluetooth-támogatású interfészkonverter vákuumos jelváltók számára

Az új Bluebridge SLKBT adapter akár tizenhat Smartline sorozatú, vákuumos jelváltó vezeték nélküli kommunikációját teszi lehetővé. A Bluetooth vezeték nélküli adatátviteli szabványt támogató eszköz Class 1 besorolású, vagyis maximális átviteli támogatása 100 méter

A Bluebridge modul a jelváltóra illeszkedik, amely szükség esetén további jelváltókhoz is csatlakoztatható kábeles összeköttetéssel, RS-485 kommunikációs buszt kialakítva. A jelváltók a Bluebridge modul telepítését követően megjelennek a Bluetooth-kompatibilis PC-n futtatott VacuGraph™ szoftverben, ahol könnyen konfigurálhatók, monitorozhatók és távvezérelhetők, illetve mérési eredményeik letöltésére is van természetesen lehetőség minőségirányítás vagy adatelemzés céljából. Alternatívaként Bluetooth mesterként PLC használatára is van lehetőség.

A VacuSniff™ mobilalkalmazás a Google Play™ áruházból ingyenes letöltésként elérhető, és segítségével elérhetők az eszközök mérési eredményei, amelyek a Smartline sorozatú eszközökből kialakított RS485 buszon keringenek. A busz RS485 kommunikációs protokollja vezérelhető PC-vel, PLC-vel vagy egy Thyracont kijelző-/vezérlőegységgel is. Az alkalmazás segítségével a jelváltók nyomásmérési eredményei numerikusan megjeleníthetők okoseszközökön (telefon, tablet stb.). A szoftverbe integrált riasztási funkció azonnal tájékoztatja a felhasználót, amint a mérési értékek a megadott határ alá vagy fölé kerülnek, így a felhasználó telepítés vagy karbantartás során is képben marad. A VacuSniff az Android™ operációs rendszert futtató okostelefonokkal és tabletekkel kompatibilis, további alkalmazási lehetőségei közül pedig a kábelcserét érdemes még megemlíteni, amely összetett rendszereknél igen nagy értéket képviselhet.

A Thyracont honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény