FőoldalRendszerintegrátorBahco szerszámmodulok egyszerűsítik a szerszámkészletek kiépítését
2015. december 11., péntek ::

Bahco szerszámmodulok egyszerűsítik a szerszámkészletek kiépítését

Az RS Components a világon elsőként kezd szerszámosszekrényekben használható Bahco modulokat értékesíteni, melyeket kifejezetten arra terveztek, hogy segítsenek a mérnököknek gyorsan megtalálni a munkájukhoz szükséges szerszámokat

A 26 szerszámmodult egy magas minőségű termékeiről ismert svéd vállalat gyártja. Ezeket a 2015 végéig kizárólag az RS-nél megvásárolható eszközöket kifejezetten úgy alkották meg, hogy megfeleljenek a velük számos különböző iparágban (pl. épületek karbantartása, autóipar, építőipar, villamosság, gépgyártás és nehézipar) dolgozó villamosmérnökök, professzionális gépészek és karbantartási mérnökök igényeinek. A modulokat az RS-től szintén megvásárolható Bahco szekrényekkel való használatra tervezték, de más vállalatok termékeivel is képesek együttműködni.

A választékban számos különböző típusú szerszám megtalálható: többdarabos dugókulcskészletek, csillag-villás kulcsok, racsnicsavarkulcsok, fogók, csavarhúzók, VDE szerszámok, imbuszkulcsok és seegergyűrűfogók. Vegyes szerszámkészletek, valamint szabványos szerszámok ergo változatait tartalmazó modulok is igényelhetők. A modulok különböző mennyiségi értékkel (6–91 darabos készletek) kaphatók, ezeket egyedi habbetétekben szállítjuk, melyeket egyszerűen behelyezhet a szerszámosszekrénybe. A betétek emellett védelmet nyújtanak, és segítségükkel könnyen azonosítható, amennyiben valamelyik szerszám hiányzik. A modulok célja, hogy egyszerű bővítési lehetőséget nyújtsanak meglévő szerszámkészleteihez.

Az RS emellett hat új Bahco szerszámkészletet is kínál, ezek között egy 31 és egy 46 darabos általános használatra szánt készlet, egy 13 darabos villanyszerelési készlet, egy 58 darabos szervizmérnöki készlet, egy 73 darabos karbantartási készlet és egy 56 darabos elektrogépészeti készlet kapott helyet.

Az RS Components honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény