FőoldalRendszerintegrátorHibrid csatoló ultraszélessávú alkalmazásra
2015. december 10., csütörtök ::

Hibrid csatoló ultraszélessávú alkalmazásra

Az ultraszélessávú mikrohullámú kommunikációs alkalmazásokhoz alkatrészeket fejlesztő és gyártó KRYTAR bejelentette új, 180 fokos hibrid csatolóját, amely a teljes, 10 ... 40 GHz frekvenciasávban 3 dB csatolást valósít meg egyetlen, kompakt méretű alkatrész formájában. A hibrid csatolók számos funkció ellátására alkalmasak, így osztásra és összegzésre is erősítőkben, kapcsoló áramkörökben, antenna nyalábformálókban stb., amelyeket széles körben használ az ipar és a katonaság is

A KRYTAR új hibrid csatolója Model 4100400 típusszámra hallgat, és a teljes, 10 ... 40 GHz frekvenciatartományban kiváló fázis- és amplitúdóillesztési jellemzőket szolgáltat. Az amplitúdó-kiegyensúlyozatlanság értéke ±1,0 dB, a fázis-kiegyensúlyozatlanságé ±12°, az izolálás >12 dB, a feszültség-állóhullámarány (VSWR) maximuma 1,8, a beiktatási csillapítás <1,7 dB.

A Model 4100400 hibrid csatoló névleges átlagteljesítménye 20 W, csúcsteljesítményből 3 kW tolerálására képes. A kompakt, egytokos csatoló befoglaló méretei csak kb. 2,2×2,8×1,27 cm, tömege kb. 34 g. A csatolókra alapértelmezésben 2,4 mm-es mama csatlakozó kerül, opcionálisan elérhető a 2,92 mm-es K-típusú csatlakozó is. A csatolók működési hőmérséklet-tartománya -54 ... +85 °C, a tömegtermelést a KRYTAR már megkezdte.

A KRYTAR honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény