FőoldalRendszerintegrátorSaját márkás kármentő termékcsalád a munkahelyi biztonságért
2015. november 16., hétfő ::

Saját márkás kármentő termékcsalád a munkahelyi biztonságért

Az RS Components bejelentette, hogy tovább bővíti kiváló minőségű RS kármentő kínálatát, amelyek célja a telephelyek és létesítmények biztonságkezelésének hatékony segítése, illetve segíti a vállalkozásokat, hogy megfeleljenek a helyi előírásoknak, valamint megakadályozzák a baleseteket és sérüléseket

Az RS kibővített portfóliójának célközönsége közé tartoznak többek között az autószerelő műhelyek és a hasonló környezetek, valamint a gyártóüzemek, például az élelmiszergyárak. A kínálat részét különböző szorbenskészletek, nagy teljesítményű folyadékszorbensek és felszerelések képezik, amelyek három szorbens-kategóriába sorolhatók: csak olaj, univerzális/karbantartás, és vegyszer.

A csak olajhoz használható abszrobensek úgy lettek kialakítva, hogy megfeleljenek az autószerelő műhelyek és egyéb kültéri környezetek igényeinek. Kizárólag olajakat és egyéb szénhidrogéneket kötnek meg, többek között benzint, gázolajat, kerozint, zsírokat, hidraulika- és motorolajakat, a vizet és a vízalapú termékeket azonban nem szívják fel. A legsokoldalúbb abszorbenstípus – az univerzális vagy karbantartási – képes elbánni a legtöbb kiömléssel, főleg ha azok több, különböző folyadékból állnak. Felszívja az összes általános, nem viszkózus, nem agresszív hatású folyadékot, például a vízalapú termékeket, vágófolyadékokat vagy kenőanyagokat, hűtőfolyadékokat, oldószereket, olajokat és zsírokat, valamint enyhe vegyszereket. A vegyszerabszorbensek mindenféle folyadékot képesek felszívni, köztük az enyhe és agresszív vegyszereket is, mint például a savakat kerozint, mosószereket, oldószereket, olajokat, üzemanyagokat, zsírokat valamint kenőfolyadékokat.

Az új RS abszorbens-készletekben abszorbens tömlők és párnák találhatók, amelyek széles körű abszorbens-kapacitást kínálnak és gyorsan, valamint hatékonyan képesek felszívni az olaj-, víz- és vegyszerkiömléseket. Különböző kapacitású és formátumú változatok érhetők el. A kínálat részeként például elérhetők a 80 l-es csak olaj, karbantartási és vegyszer-változatok is. Költséghatékony utántöltők is kaphatók a nagy készletekhez, és rengeteg kisebb készlet tartalmaz védőfelszereléseket, szemeteszsákokat és tárolókat valamint jelölőszalagokat.

A folyadék-kiömlések gyors feltakarításához különböző típusú és kapacitású, nagy teljesítményű folyadékszorbensek érhetők el, köztük lapok a kisebb mennyiségű kiömlésekhez, sokoldalú, könnyen letéphető laptekercsek a nagyobb kiömlésekhez, valamint párnák, szőnyegek, granulátumok, porok és tömlők is.

A kármentő felszerelések kínálatában megtalálhatók az elvezetőszőnyegek, a kármentő tálcák, a raklapos hordótartók, munkapadlók és tálcák, kármentő tálcákkal ellátott IBC tartályok, valamint zsákok és tárolók a folyadék biztonságos semlegesítéséhez.

A kármentő készletek kibővített kínálata megtalálható az RS Online-on.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény