FőoldalRendszerintegrátorMOST150 internetkapcsolati megoldást alkalmaz az új Kia K900
2015. október 01., csütörtök ::

MOST150 internetkapcsolati megoldást alkalmaz az új Kia K900

A Media Oriented Systems Transport (MOST) nevű gépjárműipari multimédiás hálózati technológia szabványosítását koordináló MOST Cooperation bejelentette, hogy a Kia Motors autógyártó MOST150 internetkapcsolati megoldást integrál a vadonatúj K900 autómodelljébe

„A Kia a zászlóshajó K900 modelljébe a MOST150-et elsősorban a páratlan telematikai szolgáltatásai és képességei miatt választotta" — mondta Henry Muyshondt, a MOST Cooperation szakembere. „A Kia ezzel a választással a legfrissebb MOST technológia minden előnyét élvezheti, olyan modern platformot integrálva modelljébe, amely valódi digitális életet lehel az autóba." A Kia belépésével a MOSTCO új tagot üdvözölhet a MOST150-felhasználók körében, csatlakozva az Audi, a Daimler, a Volkswagen és a Volvo által megkezdett sorhoz.

A MOST-hálózati koncepció alapelgondolásánál fogva skálázható és bővíthető a sebességére és az adatcsatornák számára és jellemzőire való tekintettel. Az új generációs rendszerre jellemző 150 Mibit/s adatátviteli sebességgel a MOST150 egyszerre kínál egyidejű átviteli mechanizmust videós alkalmazások számára, valamint ethernetcsatornát IP-alapú adatcsomagok jó hatásfokú továbbítása céljából. A standard TCP/IP stackek változatlan formában kerülnek alkalmazásra, az ethernetcsomagok átvitele megfelel az IEEE 802.3 szabványban leírtaknak. Ez azt jelenti, hogy a legújabb generációs MOST szabvány az autóban az ethernet számára előkészített fizikai réteget szolgáltat.

A Media Oriented Systems Transport (MOST) honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény