FőoldalRendszerintegrátorExtrém nagy terhelésre: kagylóhéj-kemence
2015. szeptember 29., kedd ::

Extrém nagy terhelésre: kagylóhéj-kemence

Az ún. kagylóhéj-kemence forgó-lengő kemencetestet tartalmaz, amely lehetővé teszi az alkatrészek felülről történő darus be- és kitöltését. Ezeket a kemencéket hőkezelésre, égetésre, szárításra, lágyításra, feszültségoldásra, előfűtésre, temperálásra és egyéb, hasonló, jellemzően nagy hőmérsékletű folyamatvégzésre is használják. A többzónás fűtési technológia integrálható, így kiváló hőmérsékleti uniformitás is biztosítható igény esetén

A gyártó ITS célja, hogy minden megkeresést ill. megrendelést egyedi fejlesztésű megoldással elégítsen ki. Minden fejlesztést rendkívül alapos, minden gyártási követelményt figyelembe vevő felmérés előz meg, amelynek során számításba veszik a gyártási célokat, a gyártott termékek felépítését és konfigurációját, a tömegjellemzőket, a hőmérsékleti profilt, a gyártóegység helyét és tengerszint feletti magasságát is. Minden kemencét folyamatos ellenőrzésnek vetnek alá a teljesítmény, pontosság, biztonság, levegőkezelés és hőmérsékleti uniformitás tekintetében. A végleges berendezés megfelel nemcsak a közvetlen vevői, hanem az NFPA, IRI, FM, OSHA, JIC, NEC, UL és CE szabványokban foglalt, vonatkozó rendelkezéseknek is.

Egyedi versenyelőny az ITS tarsolyában, hogy ügyfelei számára számos, egyedileg szabadalmaztatott fűtési megoldást is kínál. A műszaki támogató csapat minden gyártmányhoz nemzetközi támogatást nyújt. A kagylóhéj kemencék kiterjesztett, 18-hónapos garanciális periódussal érkeznek.

Az International Thermal Systems honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény